Kouzlo (ne)strárnutí Hany Maciuchové (68) odhaleno: Plastiky ani zázračné elixíry nečekejte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kouzlo (ne)strárnutí Hany Maciuchové (68) odhaleno: Plastiky ani zázračné elixíry nečekejte!

Hana Maciuchová vypadá stále skvěle!
Hana Maciuchová vypadá stále skvěle! (TV Nova)

Herečce Haně Maciuchové (68) by blížící se sedmdesátku hádal jen málokdo. I jako Miriam Hejlová v Ulici si nabrnkla nového přítele a není divu – vypadá stále skvěle!

Štíhlá postava, zářící pleť a jiskra v očích. Tak vypadá Hana Maciuchová, která k udržení takového vzhledu nepotřebovala pomoc plastických chirurgů. A jak toho dosahuje? „Nic pro to nedělám. Snažím se žít podle své hlavy. I kdybych si připouštěla trápení, nic by mi to nepomohlo. Je to životaběh,“ svěřila se herečka se svým receptem na krásu serveru Super.cz.

A že by se v důchodovém věku měla bát nedostatku práce? Tak to v žádném případě! Kromě účinkování v nekonečném seriálu Ulice totiž stále dostává mnoho nabídek na hraní v divadle. Hana Maciuchová jen nám z očí jen tak nezmizí.



Autor:  mpa

Přečtěte si
beruna
15. 10. 2014 • 09:06

Vypadá moc dobře, sluší jí to. Určitě jí prospívá, že má v tom věku dost práce a tím pádem i dost prostředků na to, aby se mohla udržovat a užívat si. Líbí se mi, když režiséři dokážou využít i jejího komického talentu, ale bytostně nesnáším její afektovanost, která se projevuje nejen v hysterickém prožívání rolí, ale taky v jejím civilním vystupování. Divím se, že ji na ten afekt někdo neupozorní, vždyť je to k její škodě.

beladona
15. 10. 2014 • 01:55

oxallis ona bývala normální, pak potkala oduševnělého, charizmatického a chytrého Adamíru a tak nějak se vžila do role distingované dámy, co je nad vším nad věcí. Až na to, že zcela plebejsky figuruje v seriálu, do kterého by za života Adamíry za nic nevlezla, aby si nezadala! Jo dámou je jen vocaď pocaď.

beladona
15. 10. 2014 • 01:49

Nevím jak kdo přišel na to, že má zářivou pleť. Na pleti má centimetrový nános mrtvolně bledého emailu , co při každém pokusu o úsměv praská a celkově na svůj věk vypadá. A kdyby se nesnažila za každou cenu mluvit spisovně a dávat najevo , jak je věčně a ze všeho nad věcí, možná by jí to sedlo víc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.