Sympatická dcera Patrasové Anna Julie: Má jméno po žížale? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sympatická dcera Patrasové Anna Julie: Má jméno po žížale?

Anička Julie Slováčková. Kde se to jméno vzalo?
Anička Julie Slováčková. Kde se to jméno vzalo? (Foto pro Aha! – Anna Sungurova, ara)

Anna Marie Slováčková (19). To je celé jméno dcery Dády Patrasové a Felixe Slováčka. Dostala snad prostřední jméno po legendární žížale Julii, která roky »vystupovala« vedle hvězdy dětských srdcí?

Anna Slováčková momentálně hraje v muzikálu svých rodičů a kromě toho pracuje i na vlastních projektech. Snaží si prošlapat cestičku k vlastní kariéře, i když ještě vůbec nemá jasno, čemu se chce v budoucnu naplno věnovat. Baví jí hudba, herectví i režie.

K rodičům si často chodí pro radu. „K mamince chodím pro ty herecké a k tátovi pro ty hudební. Hodně mi pomáhají. A já všechny poslouchám, protože toho mají oba za sebou daleko víc než já,“ říká Anna v rozhovoru pro Blesk tv magazín.

A jak je to tedy s tím jejím prostředním jménem? „Ptá se mě hodně lidí a z legrace odpovídám, že to mam po žížale Julii. Popravdě je to tak, že maminka měla tetu, která se jmenovala Julie. Tak spíš odtud vítr fouká,“ vysvětluje sympatická herečka.



Přečtěte si
kurtaverox
14. 10. 2014 • 00:02

Souhlasim.Nechcete nacpat me dite taky nekam dopredu? Umi cist,psat,je samostatne,krasne,studujici,inteligentni a talentovane.. Tahle je sympaticka,ale kam cpou tu Gotovou hnusnou zdravotni sestru.??? Karel Got byl asi pod omamnymi latkami kdyz si bral tu krasavici.V hlave nema nic a sere se vsude.Tu uplne nesnasim.

mandat
13. 10. 2014 • 19:56

Kde je sympaticka ??????????????? Dalsi protekcni dite. Rodice ji spou vsude a udelaji z ni dalsi zazracne dite. Stejne,jako Janda svou dceru Mayretu, Gott vsude cpe svou zenu i deti. Mame se na co tesit. Priotekcni deticky zaplavuji kulturu a je fuk, zda maji talent nebo ne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.