Když se focení zvrtne: Fajksové v šatech za půl mega pili krev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Když se focení zvrtne: Fajksové v šatech za půl mega pili krev!

I když šaty stojí půl milionu, nejsou nejdražším modelem, který měla Tereza na sobě.
I když šaty stojí půl milionu, nejsou nejdražším modelem, který měla Tereza na sobě. (Foto pro Aha! – Miroslav Šmikmátor)

Oblékla na sebe půl milionu a trpěla! Miss Earth 2012 Tereza Fajksová (25) se sice proměnila v luxusní nevěstu, ale víc než pohádkové šaty si užila zimu a komáry!

„Focení se odehrávalo v Lednici. Na nohách mám patnáct štípanců od komárů a doteď omrzliny třetího stupně, protože byla strašná zima a vlhko. Ale svatební šaty návrhářek Miriam Janásové a Kateřiny Jílkové byly překrásné,“ svěřila se Aha! Fajksová o focení v luxusních šatech, které se šily 400 hodin, jsou ručně zdobené křišťály Swarovski a jejich hodnota je 500 tisíc korun.

„Vdávat se ale chci až v osmadvaceti letech, někde v přírodě s altánkem. Jediné, na co se příliš netěším, je posvatební focení, jelikož mám díky modelingu nafoceného materiálu na patnáct svateb dopředu,“ řekla se smíchem Tereza, která by se mohla vdávat hned, protože s přítelem, basketbalistou Lubošem Gregorem (27), už chodí sedm let.



Autor:  zej

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.