Ilona Svobodová se po smrti manžela zase směje: Může za to nový muž? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ilona Svobodová se po smrti manžela zase směje: Může za to nový muž?

Společnost jí dělal Tomáš Matějovský.
Společnost jí dělal Tomáš Matějovský. (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

 Jako by nestačilo, že jen 30 hodin po pohřbu svého manžela Petra Skoumala (†76) musela hrát v divadle Naše furianty a smát se od ucha k uchu. Smích jí vydržel i do dalšího večera! Hvězda Ulice Ilona Svobodová (54) se totiž veselila na večeři a u skleničky dobrého vína ve společnosti šarmantního muže.


Život jde dál! Tím se zřejmě řídí vdova Svobodová, která se Skoumalem prožila 25 let společného života. Jak jinak si vysvětlit, že pouhé dva dny po smutečním obřadu vyráží do víru velkoměsta po boku jiného chlapa.
Ten ji vyvedl do pizzerie v centru Prahy.
„Paní Svobodová strávila na večeři asi tři hodiny. Popíjela se svým doprovodem víno a evidentně se velmi dobře bavila,“ prozradil deníku Aha! očitý svědek.

Tím mužem není nikdo jiný než tiskový mluvčí Hudebního divadla Karlín Tomáš Matějovský (51). S herečkou ho pojí přátelství z doby, kdy produkoval činoherní představení Včera tě zabiju! a ona v něm hrála hlavní roli. Vdova se tak podle všeho opět plně vrací do společenského života.

Zpátky do seriálu
Svobodová se zapojila do pracovního procesu. Vedle divadelní role se totiž představitelka Jitky Farské z Ulice brzy zase vrhne i do natáčení nekonečného nováckého seriálu. „V nejbližších dnech bude paní Svobodová v natáčení určitě pokračovat a na její postavu celá situace nebude mít žádný vliv,“ prozradil Aha! člen štábu.



Přečtěte si
fizi
10. 10. 2014 • 08:26

Proboha,co to AHA zaměstnává za ubožáky,kteří dokáží napsat něco tak odporného???Slova přátelství,pomoc v těžkých chvílích,to jim nic neříká?Negramotní dementi,jinak se jim říct nedá.A nebo podle mého:blbá,vydojená vemena.

dandova
10. 10. 2014 • 08:18

beruna

dandova
10. 10. 2014 • 08:18

To si měla vlízt k němu do rakve?

beruna
10. 10. 2014 • 07:50

Jen ať se rozptýlí, proč by ne? Má sedět zhroucená doma v koutě nebo štkát do objektivů? Manžel už je pochovaný, ona je živá, tak ať žije. "Očitý svědek", který ji tři hodiny šmíroval a pak to zatepla udal bulváru, je ubožák.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.