Slováček o prvním sexu s Dádou: Ještě opilý si ji rozbalil jako malé klubíčko a… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Slováček o prvním sexu s Dádou: Ještě opilý si ji rozbalil jako malé klubíčko a…

Dádu s Felixem spojuje láska a vášeň.
Dádu s Felixem spojuje láska a vášeň. (koláž Ahaonline.cz)

Dnešní modla dětí Dáda Patrasová (58) bývala dříve snem statisíců mužů. A také jednoho tehdy ještě ženatého muzikanta. Felix Slováček (71) se prý do tmavovlásky s perfektní figurou zamiloval hned, jak ji poprvé spatřil. A začal spřádat plány, jak ji mít jen pro sebe…

Požádal proto společného známého, zda by je mohl seznámit. A tak se uskutečnil u Dády v garsonce mejdan, který navždy změnil minimálně dva životy. Patrasová později vzpomínala, jak na ni Felix působil. „Byl příjemný, milý, všechno snědl, všechno vypil a usnul,“ líčila Dáda s tím, že nakonec u ní hudebník prostě zůstal spát, protože nikdo nedokázal vymyslet, jak ho namol opilého z bytu vyexpedovat.

Jak to bylo dál? To už vyprávěl Felix Slováček. Prý se ráno probudil, ještě se notně motající, a přemýšlel, kde že to vlastně je. A pak… „Otočil jsem se doleva a uviděl tam takové zkroucené černé klubíčko, jak by tam leželo koťátko. Tak jsem to klubíčko rozbalil a v podstatě jsem od té doby z toho bytečku jedna plus nic neodešel,“ líčí v týdeníku Sedmička uznávaný muzikant.

Co se odehrálo po »rozbalení« klubíčka je asi jasné. Sám Felix vzpomínal, že tohle první milování s Dádou bylo moc krásné a spontánní. „Dádě bylo strašně těžké odolat,“ dodal Slováček, který se záhy po vypuknutí nového vztahu kvůli Dádě rozvedl.



Přečtěte si
sassanka5522
22. 3. 2018 • 10:03

karma je sviňa...Dáde sa to vrátilo...že je Felix ženatý a odviedla ho od rodiny a detí som nevedala...teraz jej to spravila Gelemová....

ararat
16. 10. 2014 • 09:24

hromosvody ano neboj já ještě dobře vidím ale,ty bys mohl na navšítivit nějakého psychologa,tam ti pomhou

hromosvody
16. 10. 2014 • 08:48

beladona, je to tak. To víš a šminky, drahé vylepšování a přidané vlasy dávají dojem jakési atraktivity. Podívej se ale na některé jejich fotky zblízka. O žabákovi se raději ani nebudu vyjadřovat, má svůj věk a krasavec nebyl nikdy. A ty jeho kecy a toto jeho počínání je poslední co má. Alespoň vzbudit jistý dojem ... jen stařecké úchyláctví. Všimni si, jak má zlatokopka z dob minulých oči vytažené až to není hezké. Za 5 let let to tipuji, že už je bude mít na čele. Já si myslím, že ti plastičtí chirurgové musí mít s těchto pipin nejen mega prachy (a proč ne když jsou tak blbé a dají to za kraviny, přesto však stáří neutečou a budou vypadat čím dál hůř, každý rok se to bortí) Nohy má opravdu do X, strašné, ošklivé břicho a velice nehezkou pleť. To šminky a oděv zakryje. Hlavně mě ale udivuje jejich nevkus, jak se mohou tak vystavovat. To je dost velký trapas ...

hromosvody
16. 10. 2014 • 08:35

ararat, vyčistit pořádně brejle - když to nepomůže - urgentně k očnímu lékaři

hromosvody
16. 10. 2014 • 08:15

Tato vycpaná obstarožní exhibicionistka se může honosit tak titulem "Jedna z prvních zlatokopek z dob minulých", čili k_urva - k_urevská. Je až odporné, kdy o tyto geronty přestal být zájem jak se začali vystavovat na intimních fotografiích. Co můžeme čekat příště? Mohli by si vedle sebe lehnout rovnou úplně nazí a předstírat mega vzrušení. Přitom ta Bazedova ropucha už má hadičku akurát na ch_caní. Patraska má odpornou povahu, zlé oči. Její tělo bez krku nemá na to, se takto vystavovat. Podívej se někde ty babčo, jak vypadá pořádná ženská. Silikony a vycpaný ksift tě nezachrání, už jsi přehnaná. Pěkné, že sis u bazénu alespoň přikryla ty svoje špeky. Máš ošklivé břicho a nepříjenou pleť. Nechápu, co tohle bylo za b_lbej nápad takto se stále vystavovat a otravovat. Už se mi chce b_lít hned u snídaně kvůli vašemu neomalenému a nechutnému exhibicionismu. Fuj.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.