Čarodějnice z Arabely Andresíková: Přichází o zrak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Čarodějnice z Arabely Andresíková: Přichází o zrak!

Herečku trápí špatný zrak.
Herečku trápí špatný zrak. (Foto FTV Prima, herminapress.cz, ara)

Zase skončí na operačním sále! Jana Andresíková (73) alias čarodějnice z Arabely musí příští týden podstoupit operaci očí. Zákrok je ale v ohrožení kvůli špatné srážlivosti krve.

„Měla bych jít na operaci se zákalem očí. Mám prý ale blbou krev, tak se s ní bude muset něco udělat. Tak nevím, kdy budu mít přesný termín,“ svěřila Aha! herečka. „Nosila jsem sice brýle, ale strašně rychle se mi zhoršil zrak,“ prozradila Andresíková. „Doufám, že operace mi pomůže. Ještě ráda bych do smrti něco viděla,“ dodala herečka, která ani v těchto chvílích neztrácí humor.


Přestože ji už přes půl roku trápí zrak, střihla si důchodkyni Hořčičkovou v jednom díle seriálu Svatby v Benátkách. „Špatně chodila. Všude se pohybovala o francouzských holích, ale dva natáčecí dny zvládla,“ prozradil zdroj ze seriálu. Nohy jsou totiž další část těla, se kterou má Andresíková problémy od první autonehody v roce 1974.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.