Hvězda První republiky Veronika Nová: Radikální změna! Foto uvnitř! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hvězda První republiky Veronika Nová: Radikální změna! Foto uvnitř!

V První republice měla postava Magdaleny vlasy dlouhé.
V První republice měla postava Magdaleny vlasy dlouhé. (Foto pro Aha! – Česká televize, ara)

Tak dlouho otálela, až to vzala zkrátka. Veronika Nová (28) byla natolik nespokojena s dlouhou kšticí, že stačilo jednou mávnout nůžkami a vlasy jsou pryč. Herečka měla strach, aby se i nadále líbila svému manželovi a hlavně, aby neměla problém v seriálu První republika.

Nová je totiž jeho hvězdou, která v první řadě seriálu měla vlasy dlouhé. „Musela jsem to udělat, měla jsem je zničené z odbarvování a každodenního kulmování. Naštěstí hlavní maskérka Jana Radiová změnu uvítá, jelikož sama chtěla, aby na druhou sérii prošla postava Magdaleny změnou a vlasy měla kratší,“ vysvětlila deníku Aha! Nová. Režisér a manžel Biser Arichtev (37) je prý také nadšen. „Zase dorostou, ale budou zdravé,“ slibuje Veronika.

Krátký účes je dílem kadeřnice ze salonu Claudie Marčekové.



Přečtěte si
marek.d
10. 10. 2014 • 11:38

ALe v První republice byla celkem šikovná, ovšem zázračná herečka není. A vůbec nechápu tenhle pseudočlánek, asi je pořád okurková sezóna, že nadatlovali takovou hovadinu, že se nějaká seriálová skoro neznámá hérečka ofikala. A co? Vždycky to tu bylo děsné, ale teď to jde rapidně dolů, už to je o velkém ho*ně!

beladona
10. 10. 2014 • 01:13

tohle stvoření jsem viděla na 5 útrpných minut , kdy jsem chtěla vědět co je to Růžovka.Tohle stvoření vůbec neumělo hrát.Jak teď nevím, ale dozajista se to v seriálech nenaučí.Bude sekat seriály a umělecky hnííít!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.