Misska Dvořáková: Je nejodvážnější! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Misska Dvořáková: Je nejodvážnější!

Martina Dvořáková měla na mole trochu problémy s vysokými podpatky, ale zato byla nejvíce sexy.
Martina Dvořáková měla na mole trochu problémy s vysokými podpatky, ale zato byla nejvíce sexy.

PRAHA – Modelka Martina Dvořáková (23) ví, co jí sluší! Na autorské módní přehlídce Petra Lakrona se totiž jako jediná z předvádějících modelek oblékla do velmi sexy oblečku.


„Přehlídka byla skvělá, jen mám problémy s tak vysokými podpatky,“ svěřila se deníku Aha! misska Dvořáková, která na mole nešťastnou náhodou právě kvůli těmto nepraktickým střevíčkům zakopla.

Módní show, která se konala u příležitosti slavnostní akce »Večer módy 2007«, kterou každoročně pořádá Motorsport Vavřinec se také poprvé zúčastnila čerstvá vítězka České Miss Lucie Hadašová (20). Na módní exhibici výrazného a osobitého návrháře předvedla také sportovně elegantní modely značky Ed-Hardy a od primátora Pavla Béma dostala velkou kytici.

Hlavními aktérkami přehlídky, které předvedly nejen večerní šaty tohoto kreativního návrháře, se staly mimo nové České Miss také třeba Jana Doleželová, Michaela Salačová, Kateřina Stočesová a spousta dalších missek. Celým večerem v hotelu Hilton provázel moderátor »nováckých« Televizních novin Ray Koranteng (32) a několikrát zazpíval Bohuš Matuš.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: Soňa Stehlíková
Foto Aha!: Josef Mašek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.