KONEC Hany Maciuchové v ULICI: Jen na chvíli nebo navždy? Známe pravdu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

KONEC Hany Maciuchové v ULICI: Jen na chvíli nebo navždy? Známe pravdu!

Hana Maciuchová
Hana Maciuchová (TV Nova)

Postava profesorky Miriam Hejlové je v nekonečném seriálu Ulice od samého začátku a pro věrné diváky by bylo velmi obtížné si večery bez ní představit. Nyní ale dostala »nabídku, která se neodmítá«. Uvažuje snad o konci působení na Nově?

„Dostala jsem spoustu nabídek z divadelního prostředí. Velmi zajímavé tituly! A znovu budu muset zvažovat svůj čas, který chci věnovat divadlům a zároveň práci pro televizi,“ svěřila se serveru Super.cz herečka. Následně se objevily zprávy o tom, že seriál opouští!

Odešla by tak Maciuchová ze seriálu nadobro? Nebo by na pár dílů její postava odjela na dovolenou, či se jinak ztratila? Opravdu je Hana Maciuchová jednou nohou pryč ze seriálu? Mají fanoušci Ulice důvod být znepokojeni a vyjít do ulic? Samé otázky! Proto jsme si ověřili informace přímo u zdroje a zeptali jsme se na Nově.

„Dějová linka Miriam Hejlové bude pokračovat, a to velmi intenzivně. Diváci se tak mohou těšit na to, jak se bude dál vyvíjet její vztah s majorem Peterem Kadlecem. Tím v současnosti otřásá přítomnost neznámé krásky, která se objevila v majorově blízkosti,“ prozradila nám PR koordinátorka seriálu Ludmila Bártíková. Jak se zdá, scénář opravdu s odchodem jedné z hlavních hvězd nepočítá.



Přečtěte si
beladona
11. 10. 2014 • 12:01

hgfcf Pravopis mi vůbec nevadí, v diskuzích se běžně nikomu neopravuje, to se nechává a opravovat někoho nemá smysl.Chytrý si to přeloží a blbům to dělá těžkou hlavu.Diskuze n e j s o u jazyková poradna, ani hodina češtiny. Vadí mi , že to je dlouhý. To většinou čtu odstavec a pak to balím.Pokud chceš , aby to lidi četli, vážně to zkrať.

ararat
11. 10. 2014 • 10:13

Oxallis ty na to koukáš,že se ti to zdá stupidní?...ach jo...to jsem si o tobě nemyslela

lyznik008
11. 10. 2014 • 09:35

hgfcf přestaň si hrát na spisovatele,zabíráš tu místo a raději se nauč PRAVOPIS nebo VRAŤ ŠKOLNÉ.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.