Václav Postránecký alias doktor Panenka: MRTVICE! Kvůli Vinařům? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Václav Postránecký alias doktor Panenka: MRTVICE! Kvůli Vinařům?

Doktora Panenku při životě udržují jen přístroje.
Doktora Panenku při životě udržují jen přístroje. (Foto: TV Nova)

Drama se odehraje dnes večer v nováckém seriálu Doktoři z Počátků. Václav Postránecký (71) alias doktor Panenka totiž prodělá mrtvici! Podle scénáře čeká herce dlouhé kóma. Rozhodla se snad produkce TV Nova nechat ho zemřít kvůli konkurenčnímu seriálu Vinaři?

Podle zdroje z natáčení je osud doktora Panenky opravdu nejistý. „Tak víte, jak to je. Postránecký ukazuje svou tvář na Primě, a to nedělá dobrotu,“ naznačuje člen štábu. Vedení televize ale mlží. „Postava pana Postráneckého je zatím otevřená. Necháváme diváka v napětí,“ prozradil pouze deníku Aha! PR koordinátor Vojtěch Boháček.


Každopádně na Václavu Postráneckém se produkce pořádně vyřádila. V těžké životní chvíli ho najde seriálová manželka Lenka Termerová (67), která okamžitě zavolá sanitku. Jenže už je příliš pozdě! Postránecký je dlouhou dobu v bezvědomí. Lékaři ale bojují, co jim síly stačí. Nakonec skončí v umělém spánku, napojený na hadičky a přístroje, které kontrolují jeho zdravotní stav. Zda je to jeho definitivní konec v Doktorech z Počátků, se dozvíme už brzy...

Doktoři versus Vinaři
Doktoři z Počátků běží na Nově od června 2013, televize je v současnosti
vysílá dvakrát v týdnu. Postránecký jako doktor Panenka je
jednou z hlavních postav. Vinaře nasadila televize Prima od letošního
září a diváci je mohou sledovat vždy v neděli večer. I v tomto
seriálu ztvárnil Václav Postránecký jednu z ústředních postav, zahrál
si v něm vinaře Bedřicha Pavlíčka.

Boj o život doktora Panenky uvidíte na obrazovkách již dnes večer na TV Nova.



Přečtěte si
marie60
8. 10. 2014 • 21:57

Chraň vás ruka páně, jestli necháte Panenku zemřít ! Já se na VINAŘE nedívám, nějak mě netáhnou ale na POČÁTKY se čumím.

hgfcf
8. 10. 2014 • 18:24

Tyhle ty žabomyší války o přetahování českých hercu jsou nešťastné pro samotné herce . Konkurence schopnost by mněla bít o kvalitě a sledovanosti seriálů a ne o tom jaký herec tam hraje .Každý herec je rád že dostane pracovní příležitost a nevidím proč by mněl bít jak koliv trestán za to že dostal příležitost i v jiné televizní společnosti . Stejně tak televizní společnost je také ráda za příliv nových zákazníku inzerující své služby nebo produkty na televizních obrazovkách tak nevím proč by mněla platit pro dané herce různá omezení který je rád že na nějakou dobu bude finančně zabezpečen a mít nějaké pracovní jistoty .Jeto bohužel vůdčí českým hercům dost nespravedlivý .Herecké povolání je náročné na zapamatování velkého množství textu který pak herec musí dobře prodat s vím projevem tím chci říct že by herci mněli mít co nejvíce klidu na svou práci kterou mají rádi a ne být stresování těmihle žabomyšími válkami a různými postihy nebo vyloučeny ze seriálu .Takže i ten herec je rád že má dost práce nevidím důvod proč by to mnělo bít jinak .Kouzelník Jan Adamec ze Znojemska .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.