»Bohdalka« to rozjela s Margitou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

»Bohdalka« to rozjela s Margitou

Jiřina Bohdalová vyváděla se Štefanem Margitou a jeho ženou Hanou Zagorovou, která se po dlouhé pauze vrátila na divadelní prkna.
Jiřina Bohdalová vyváděla se Štefanem Margitou a jeho ženou Hanou Zagorovou, která se po dlouhé pauze vrátila na divadelní prkna.

PRAHA – Nejvýraznější osobou, o které každý host na premiérové párty muzikálu Jack Rozparovač věděl, byla rozjařená Jiřina Bohdalová (75).


Herečka, která se rozjela už i na premiéře, vzbudila ale největší pozornost na samotném večírku. Nejdříve totiž měla velký problém s kabátem, který nemohla v restauraci Aventin nikde odložit, a poté se hlasitě dožadovala stálé společnosti Štefana Margity (50).

Ten byl tak nucen se s ní živě bavit skoro celý večer. Do jejich hlasité debaty, která se střídala s výbuchy smíchu, se později vložila i Hana Zagorová (60), jenž manžela vyhledala hned poté, co si vyslechla všechny chvály na úspěšně odehranou roli. Další, kdo neměl ani chvíli klidu na slavení, byl představitel ďábla Zdeněk Podhůrský (47). Přivedl si totiž na večírek oba své syny i nejmladší dcerku Marii, pro kterou se stal popremiérový mejdan velkou nudou. A po chvíli už svého otce přemlouvala, aby odešli domů. Zdeněk po tom, co mu ztropila menší brečící scénu, se musel sebrat a se slavnostním večírkem rozloučit. Bujarého slavení se také dočkal Richard Tesařík, který po celý večer popíjel se svou hereckou kolegyní panáky ginu. A na skleničku se také zastavili Kateřina Hrachovcová-Herčíková se svým manželem Janem a Pavel Zedníček s přítelkyní Hankou.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (son)
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.