Kdo je ten kudrnatý andílek? Kristina Kloubková ukázala dcerku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kdo je ten kudrnatý andílek? Kristina Kloubková ukázala dcerku!

Novácké maminky si uživaly návštěvu zoo plnými doušky.
Novácké maminky si uživaly návštěvu zoo plnými doušky.  (Archiv ZOO Ústí nad Labem)

»Novácké« maminky Kristina Kloubková a Michaela Badinková vzaly svoje ratolesti do zoo. Hlasatelka se pochlubila svou roztomilou dvouletou dcerou Jasmínkou, hvězda z Ulice vzala starší Evelínu i sedmiměsíčního »prcka« Emilku.

Maminky známé z televizních obrazovek přijely kvůli křtu malých levhartů a malé šelmy jim docela učarovaly. „Jejich máma má můj obdiv, protože ať už je to zvíře nebo člověk, mít čtyřčata je obdivuhodný,“ řekla na adresu statečné samice Kristina Kloubková.

Zatímco Kristina Kloubková má zatím potomka jednoho, čerstvá maminka Badinková si užívá holčičky hned dvě. Po porodu se dala rychle do formy a počítá se s jejím opětovným návratem do Ulice. Na krásné holčičky i jejich maminky se můžete podívat v galerii.



Přečtěte si
prdyvrdy
8. 10. 2014 • 10:52

Nojo Blesk a jeho medální masáž - to je neskutečný bulvár- kam se hrabe AHA a další. největší žumpa je prostě Blesk... už ho ani tady nečtu, mrknu na titulek a padám na diskuzi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.