Strach Vojty Dyka o syna Aloise: Čeho se bojí a co mu poradil doktor? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Strach Vojty Dyka o syna Aloise: Čeho se bojí a co mu poradil doktor?

Vojta Dyk má jako správný táta strach o budoucnost svého syna.
Vojta Dyk má jako správný táta strach o budoucnost svého syna.  (Foto Aha! –Pavel Machan, Alexandr Malachovský)

Táta Vojta Dyk (29) si novou životní roli pořádně užívá. Jeho syn Alois (1,5), kterého má s Tatianou Vilhelmovou (36) je pro něj modlou a láskou zároveň. Jak už to ale bývá, trápí ho také velký strach…

Říká se, že pokud není chlap strašpytel, nepozná skutečný strach až do doby, kdy se mu narodí potomek. Pak má strach pro změnu pořád. Ne o sebe, ale samozřejmě o dítě. Vypadá to, že přesně tohle »postihlo« zpěváka Vojtu Dyka, který řeší všechno, co se kolem jeho synka šustne.

Vojta Dyk také říká, že si rozhodně nepřeje, aby Alois byl po něm. Důvod vás nejspíš překvapí. „Já jsem třeba nebyl zvyklý se na něco zeptat, bál jsem se zeptat na cokoli. Já jsem se ale bál, že když se zeptám, ukážu tím nějakou svoji slabost. Nechtěl bych, aby to tak Alois měl. Přál bych si, aby měl proříznutou pusu a zeptal se na všechno, co se mu zlíbí," řekl Šípu urostlý otec, který se svěřil i s tím, co řešil ohledně syna s lékařem.

Je vcelku pochopitelné, že Dyk svému synovi zpívá. A ten prý na to krásně reaguje. Doktor však prý Vojtovi s Táňou řekl, že jak si ho teď vychovají, takový bude, což se má platit i pro zpěv. Zkrátka a dobře, pokud si teď zvykne, že mu táta pořád zpívá, bude to vyžadovat i do budoucna. „Radši teď zpívejte méně, říkal, ať ho potom překvapíte," řekl prý lékař překvapenému Dykovi.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.