Strach o Emu ze seriálu ULICE: Trpí anorexií?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Strach o Emu ze seriálu ULICE: Trpí anorexií?!

Ema prý trpí anorexií. Není to jen planý poplach?
Ema prý trpí anorexií. Není to jen planý poplach? (Reprofoto TV Nova)

S prvním pracovním dnem nového týdne znovu začíná na televizní obrazovce úřadovat nekonečný seriál Ulice. Tentokrát se do centra dění vrátí Ema, a to přesto, že už se odstěhovala na Šumavu.

Právě kvůli Emě začnou mít totiž Liškovi velké starosti. Na Šumavě totiž přestala jíst maso a Růža přišla s důkazem, že Ema je nejspíš anorektička a Aničku tak pořádně vyplaší. Co Liškovi podniknou? Není to všechno jen planý poplach?

Veselo není ani u Světlany, která minulý týden potratila, a aby na svou bolest zapomněla, rozhodla pro rychlý návrat do práce. Než odjede do Bruselu, chce dokončit Lumírovu předvolební kampaň. Jenže dělat, že se nic nestalo, pro ni není vůbec jednoduché, navíc hormony dělají své. A tak se Světlanino okolí musí vyrovnávat s velkými výkyvy nálad. Co Světlanu tak rozhodí? Podívejte se na ukázku z večerního dílu.

Video se připravuje ...


Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.