Hron skončil na dlažbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hron skončil na dlažbě!

PRAHA – Populární Vladimír Hron (40) dostal padáka z České televize! Jediná »veřejnoprávní« bavičská hvězda už nebude pro ČT dále natáčet svůj úspěšný pořad Abeceda hvězd, který ČT zrušila!


Přitom Abeceda ještě nedoběhla do konce a pravidelně dosahovala velmi slušné divácké sledovanosti. Většinu svých zábavných pořadů už před časem zrušila i konkurenční Nova. A proč vlastně Česká televize Hrona vyhodila?

Podle zákulisních informací se na Hronovo místo tlačí nové formáty z dílen ostravského a brněnského studia ČT, které se cítí nevyužité, a za které na Kavčích horách měly lobovat i vlivné producentské skupiny. Co přesně ale Abecedu nahradí, zatím známo není. Hron tak přišel na ČT po »Hvězdy letí do století« už o svůj druhý pořad. „Nebudeme se k tomu vyjadřovat. S námi zatím nikdo oficiálně nemluvil,“ říká k tomu Hronův mluvčí Michal Pláteník. Deníku Aha! však zrušení pořadu potvrdil mluvčí ČT Martin Krafl. „Natáčení pořadu Abeceda hvězd, který se bude vysílat 12. dubna, je skutečně poslední částí celé série. S režisérem a autorem pořadu Františkem Polákem jsme se dohodli, že využije v závěrečné Abecedě všechna zbývající písmena,“ přiznal Krafl. S klasickými zábavnými pořady na dvou největších českých televizních stanicích je tak zřejmě konec, jejich místa zabraly seriály a soutěže.

A co bude s Hronem teď? „Rozhodně s ním spolupráci nechceme ukončit, počítáme s ním v pořadech České televize i nadále,“ tvrdí Krafl. Jaké pořady to však mohou být, je ve hvězdách. Ve Večerníčku či v Kouzelné školce ho asi neuvidíme...


Autor: Petr Macek
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.