Ztracený syn Jiřího Kodeta (†67): Raději si změnil jméno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ztracený syn Jiřího Kodeta (†67): Raději si změnil jméno!

Tak co, vidíte nějakou podobu? Syn Jiřího Kodeta se věnuje hudbě, ale rád by dal více prostoru herectví...
Tak co, vidíte nějakou podobu? Syn Jiřího Kodeta se věnuje hudbě, ale rád by dal více prostoru herectví... (Foto: reprofoto FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Málo se to ví. Kromě dcery, herečky Báry Kodetové (44) měl Jiří Kodet taky syna (46). Původně se jmenoval Jan po dědovi, slavném sochaři. Aby se odlišil, přejmenoval se na Iana.

Ian zatím působil v mnoha rockových formacích, je vyhledávaným muzikantem, ale v poslední době inklinuje k herectví. Potatil se.  V pořadu Top Star magazín dnes potomek slavného herce Jiřího Kodeta prozradí hodně o svém životě. „Momentálně jsem víc muzikant než herec, ale rád bych to brzy srovnal,“ přiznává Ian.


Hraje v Rock opeře a vedle toho studuje herectví a zpěv. „Mám z dětství dobrou průpravu. Hodně jsem s tátou chodil do divadla. On taky doma dost zkoušel, už tři dny před představením byl v roli,“ vzpomíná Ian. Více se dozvíte dnes v pořadu Top Star magazín na Primě.



Přečtěte si
dandova
6. 10. 2014 • 12:35

Další rodinný parazit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.