Záhada: Vraždila krásná Slovenka? Ve španělské base trpí jak zvíře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Záhada: Vraždila krásná Slovenka? Ve španělské base trpí jak zvíře!

Mária Kukučová se živila jako modelka. Je snad tohle tvář vražedkyně Andrewa Bushe? Tomu se nechce věřit...
Mária Kukučová se živila jako modelka. Je snad tohle tvář vražedkyně Andrewa Bushe? Tomu se nechce věřit... (Foto: Profimedia.cz, koláž Ahaonline.cz)

Modelka Mária Kukučová (24) obviněná z vraždy svého milence Brita Andrewa Bushe (†48) si rve ve Španělsku vlasy! Tamní vězení je prý šílené a chce zpátky na Slovensko.

Záhadná Ruska, která byla s Máriou na místě vraždy, je na svobodě, zatímco naivně působící Slovenka »bručí« za mřížemi. Přitom do španělské basy chtěla sama! „Je velmi zoufalá! Bojí se, že to s ní nedopadne dobře. Na Slovensku se k ní chovali slušně, ve Španělsku se k ní chovají jako k vražedkyni a Mária tam často pláče,“ prozradila pro čas.sk sestřenice Katarína. Andrew Bush byl zastřelen v dubnu 2014 ve své vile na Costa del Sol.

Katarína Kukučová

Přečtěte si
ctyrka
5. 10. 2014 • 15:37

V životě to není jako ve filmech, dky se většinou vygírají "správné" typy na vrahy. Ovšem Kukučová nemá zase tak nevinný kukuč. Znám dost lehkých žen, tkré si dělají účes jako princezna a oblibují si růžovou barvu.....Potřebují mylít a zákazníkům je nakoneci celkem jedno, co je pod takovou maskou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.