Manželka milence Absolonové: Chtěl se mnou dítě! O Monice jsem se dozvěděla z novin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Manželka milence Absolonové: Chtěl se mnou dítě! O Monice jsem se dozvěděla z novin!

Zamilovaná Absolonová nebude z reakce manželky nadšená.
Zamilovaná Absolonová nebude z reakce manželky nadšená. (Foto Facebook.com a ara )

Stačí jedna zpěvačka a osmileté manželství půjde před rozvodový soud. Vztah Moniky Absolonové (38) s ženatým hokejistou Tomášem Hornou (33) zřejmě nebude tak růžový. „Není pravdou, že poměr trvá několik měsíců, jak prezentuje paní Absolonová, neboť ještě v srpnu tohoto roku manžel moc stál o druhé dítě,“ svěřila exkluzivně deníku Aha! hokejistova manželka Jitka Hornová (33).

Přestože Monika tvrdí, že ji Tomáš obeznámil s tím, že se rozvádí, pravda je podle jeho zákonité manželky jiná. Než si Jitka v srpnu přečetla článek v novinách, považovala manželství, ze kterého má s Hornou dceru, za ideální. Hokejista tedy musel jít s pravdou ven a podváděná manželka minulý týden, prostřednictvím svého právního zástupce, navrhla manželovi rozvod.


„Tomáš byl mým rozhodnutím zaskočený a řekl mi, že je to celé nějaké moc rychlé,“ řekla Hornová s tím, že vždy stála po boku svého manžela, pravidelně za ním i s dcerou létala když hrál ve Skotsku, pomáhala mu řešit ne zrovna růžovou finanční situaci, do které je Tomáš svými špatnými rozhodnutími dostal a dokonce mu už odpustila i nemanželský poměr před lety!
„Naše manželství pro mě bylo velice významné a zásadní, nicméně je čas jít dál. Pro mě je ve vztahu především podstatná důvěra. Partnera si musím vážit. Vezmu-li v úvahu všechny okolnosti s touto kauzou spojené, a také skutečnost, že se v Tomášově případě nejedná o první eskapádu, už nějak není důvod, vážit si ho. Nejde o to, co udělal, ale jak to celé udělal. Pokud bude s Monikou šťastný, budu ráda i za něj...,“ dodala Jitka.

Zpěvačka: Od rodiny bych ho neodvedla
A co na situaci říká stále ještě zamilovaná zpěvačka Monika Absolonová? „Nejsem ta, která by Tomáše odvedla od rodiny,“ dušuje se Absolonová.



Přečtěte si
sona51
15. 3. 2015 • 09:37

MONIKO TY DOPADNES

jana52
14. 3. 2015 • 09:05

já teda nevím proč kritizovat Absolonovou? Ona je vdaná,? Ne, je volná, tak to nejspíš ten "hajzl" bude ten záletnej manžel. ... ačkoliv i pro něj mám pochopení, když si přečtu "stížnost" manželky, kterou věnovala bulváru... to spíš lituju Absolonovou, ta fakt nemá "slinu" na chlapy....

kinty
15. 2. 2015 • 07:32

Jeho manželka je krásná žena, lepší než Absolonová, kam dal oči....

naze
9. 10. 2014 • 11:27

O Absolonové jsem měla jiné mínění, aby se jí to nevrátilo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.