Známá trojka zase na baru! Dyk si dával do nosu s Aňou! A co Táňa? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Známá trojka zase na baru! Dyk si dával do nosu s Aňou! A co Táňa?

Celý večer si Táňa raději ani nepřihnula.
Celý večer si Táňa raději ani nepřihnula. (Foto pro Aha! - herminapress.cz, ara)

Po dlouhé době si vyrazily z kopýtka. Večírkové královny Tatiana Vilhelmová (36) a Aňa Geislerová (38) se přišly podívat na premiéru snímku Andělé všedního dne, kde si zahrál Vojtěch Dyk (29). Partička skončila na baru.

„Teď jsem film poprvé viděl a vydedukoval jsem si z toho univerzální radu pro všechny: Když se vám někdy zjeví anděl, pozvěte ho dál, vyslechněte ho a nechte se jím inspirovat,“ komentoval Dyk snímek, ve kterém si zahrál jednoho ze čtyř andělů.
Po premiéře se s Táňou a Aňou odklidil k nedalekému baru pražské Lucerny, kde strávili zbytek večera. I když si Dyk s Aňou dávali do nosu, Táňa se držela o vodě. Možná měla respekt z přítomnosti Vojtovy maminky Věry Dykové (62) a otce Radko Pytlíka (85).

Labuda jde do důchodu

Populární slovenský herec Marian Labuda (69) po premiéře oznámil, že s filmovým hraním nadobro končí. „Už se necítím na to, abych něco točil. Chci, aby si na mne diváci odnesli pěkné vzpomínky. Jako třeba v tomto filmu,“ řekl herec.



Přečtěte si
b.r.s.a
2. 10. 2014 • 13:52

No , mě se tenhle kluk zhnusil právě když se dal dohromady s tady tou vyžilou Andulou. Ale pořád ještě on jde, ona??? To je tedy síla - šeredná,ty nohy svalnatý jak kůň , mrňavá atd.... atd... Ta se k němu tak nehodí až je to odporný.Alespoň tedy mě určitě.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.