Diváci si ji vydupali: Kloubková se vrací do Televizních novin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Diváci si ji vydupali: Kloubková se vrací do Televizních novin!

Kristina Kloubková se brzy vrátí na obrazovku.
Kristina Kloubková se brzy vrátí na obrazovku. (TV Nova)

Byla v hlavní zpravodajské relaci s Reyem Korantengem (40) jen tři měsíce a už si dokázala televizní diváky získat. Kristině Kloubkové (37) lidé zkrátka věří. Její výraz, mimika, intonace, to vše se prostě líbí. Dokonce tolik, že řada diváků nesla nelibě, když se po třech měsících mateřské dovolené vrátila za pultík Lucie Borhyová (36) a Kristina se musela poroučet. I když ne tak docela…

Jak se teď totiž ukázalo, televize vyslyšela hlas lidu a Kloubkovou vrací na obrazovku, byť to stejně podle všeho měla v dlouhodobém plánu. Jak jsme totiž na stránkách Ahaonline.cz informovali už v červnu, počítalo se s tím, že Kristina po návratu Lucie vytvoří novou dvojici se stávajícím sporťákem Martinem Pouvou. A přesně to se podle všeho právě teď stalo.

Podle nejnovějších informací ze zákulisí zpravodajství na Nově se Kristina s Martinem objeví na obrazovce už za pár dnů a fakticky tak vytvoří dosud chybějící třetí zprávařskou dvojici, která doplní tandemy Lucie BorhyováRey Koranteng a Renáta Czadernová – Petr Suchoň. Po odchodu Markéty Fialové by tak Televizní noviny měly mít tři týmy, které by se pravidelně střídaly.

Byť se Nova k těmto informacím nechce oficiálně vyjadřovat, naznačuje, že informace jsou správné. „Kristina Kloubková zůstává na televizní obrazovce. Detaily o tom, kde ji diváci uvidí, oznámíme v pravý čas,“ řekla Blesku PR koordinátorka Anna Suchá.
Jak se zdá, podařil se televizi velmi dobrý tah. Kristina si během léta získala srdce diváků a Martin Pouva, který bude v hlavní zpravodajské relaci nováčkem, se bude moci o popularitu své kolegyně svým způsobem opřít.

Jedinou hádankou ve složité zprávařské situaci Novy zůstává, proč už během léta nevznikla dvojice Petra Svoboda a Martin Pouva, jak se podle našeho zdroje původně plánovalo. Pouva by tím pádem měl průpravu a nešel by teď do hlavních zpráv z pozici nováčka. Teď se bude muset s novou pozicí pořádně poprat…





Přečtěte si
pozorovatel2013
7. 10. 2014 • 19:16

ty hlupáčku malej ale normální ženská je doma do půl roku s děckem, a evidetně kvůli penězům do práce nenastupuje, jelikož se psalo že je Hrdlička bohatý a že Lucie udělala terno, takže je to kvůli práci. Prostě i taková Borhy-Bathory by udělala kvůli práci bůh ví co!! HULI HULI DO PAPULI

defakto
2. 10. 2014 • 22:13

....... Kloubice , ufnukaná vo.pice !

marek.d
2. 10. 2014 • 21:03

Jasně, vyprdnout dítě a za pár týdnů mazat do práce - jde tam jen proto, aby nepřišla o koryto, a děti má jen že ot je móda. Opustit takhle malinkou dceru může jen nezdopovědná flundra. Proč si děti pořizovala, když od nich utíká?

marek.d
2. 10. 2014 • 20:52

Vrátit se po těhotenství? Snad po mateřské, ne? A ne vyprdnout dítě a mazat od něho pryč, ona ta velkohubá matróna holt neví co chce. CHudáci děti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.