Petr Kostka (76) ohrožuje natáčení: Kvůli jeho nemoci přepisovali scénář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petr Kostka (76) ohrožuje natáčení: Kvůli jeho nemoci přepisovali scénář!

Nemocný Petr Kostka
Nemocný Petr Kostka (Foto pro Aha! – archiv Divadla na Vinohradech)

Zmatek a chaos! To způsobil herec Petr Kostka (76) svými komplikacemi se srdcem. Kvůli němu se muselo na tři dny zrušit natáčení seriálu Svatby v Benátkách!

„Můžu potvrdit, že jsme s ohledem na zdravotní stav pana Kostky upravili natáčecí plán i scénář,“ prozradila deníku Aha! vedoucí PR komunikace FTV Prima Marie Fianová a dodala: „S panem Kostkou ale i nadále počítáme a těšíme se, až ho budeme moct znovu přivítat na natáčení.“


Kdy bude představitel pánského krejčího Karla Zeleného znovu natáčet, ale nikdo neví. „O víkendu určitě ještě točit nebude. A jak to bude příští týden, také nikdo neví. Všichni ale doufají, že už by mohl být v pořádku,“ řekl Aha! dobře informovaný zdroj. Ten také prozradil, že když herec skončil 11. září v pražské Nemocnici Na Františku, následující týden vypukl ve štábu takový chaos, že se na tři dny dokonce přerušilo natáčení!

Co ho vlastně trápí?
Co přesně může za hercovy zdravotní problémy, nechce ovšem nikdo prozradit. Podle nepotvrzených informací za vším vězí potíže se srdcem. „Vyšetřovali ho na interně. Infarkt tedy neměl, to by ho vezli na kardiologii,“ potvrdil Aha! nejmenovaný zdroj. Jasné ale je, že nešlo o žádnou banalitu.

Odpískal i Cibulku!
Herec musel minulou středu zrušit i natáčení barrandovského pořadu Sejdeme se na Cibulce. I když den před natáčením svou účast potvrdil a mělo mu být už dobře, ráno se jeho stav opět zhoršil a musel zůstat doma.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.