Matka paterčat válčí s pečovatelkami: Dala bych každé do držky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Matka paterčat válčí s pečovatelkami: Dala bych každé do držky!

Matka paterčat pláče. Tvrdí, že pečovatelky na její děti kašlou.
Matka paterčat pláče. Tvrdí, že pečovatelky na její děti kašlou. (Reprofoto ČT)

Starat se pětici miminek není žádný med. A jak se zdá, není to o moc lepší ani v případě, že vám stát přidělí pečovatelky, protože správně usoudí, že jedna mamina nemůže takový zápřah zvládnout. Jenže jak se zdá, v případě paterčat z Milovic státní jsou státní pomocnice na obtíž.

Jak se totiž ukazuje v seriálu České televize nesoucím jednoduchý název Paterčata, rodina se pečovatelkami hádá a nemůže jim přijít na jméno. „Kdybych mohla, dala bych každé do držky. Nestarají se tak, jak by měly,“ rozčiluje se totiž maminka Alexandra Kiňová (25) a po tvářích se jí valí slzy.

Podle Kiňové totiž pečovatelky neplní své povinností a o děti se nestarají tak, jak by měly. „Nechávají nám děti brečet a dokonce pos*ané. Kdybych tu neměla mámu, nevím, co bych dělala,“ říká naštvaně, zatímco pečovatelky se samozřejmě brání a tvrdí, že dělají vše, jak mají a přesto jsou stále napadány.

Autor:  ph,kon

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.