Hrůzné chvíle manželů Krampolových: Museli vlastnoručně vykopat ostatky rodičů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hrůzné chvíle manželů Krampolových: Museli vlastnoručně vykopat ostatky rodičů!

V zahradě domku na Okoři měli Krampolovi uložené urny s ostatky Hančiných rodičů.
V zahradě domku na Okoři měli Krampolovi uložené urny s ostatky Hančiných rodičů. (Foto Aha! – Marek Pátek, David Malík, ara)

Prodej domu na Okoři znamená pro Jiřího (76) a Hanku (54) Krampolovy kromě loučení i další těžké chvíle. Museli vykopat na zahradě uložené urny Hančiných rodičů a převézt je jinam. Vbrzku je tak čeká druhý pohřeb.

Hana Krampolová nesla odchod svých rodičů velice těžce. Zejména smrt maminky Marie (76), s níž v té smutné chvíli navíc právě telefonovala, je pro ni dodnes i po dvou letech trauma. „Snažím se myslet na něco jiného, ale moc mě to trápí,“ svěřila se Krampolová.

Spolu se synem Petrem vykopala po prodeji domu urny ze země. Rodiče Kalistovy chce ještě letos pohřbít v jižních Čechách na Třeboňsku. „Je tam hrob, kde jsou uloženi tatínkovi rodiče. Zemřeli mu v jeden rok. Uložíme ho vedle nich, určitě by si to tak přál,“ řekla Krampolová. Její sestra Majka by ale rodiče viděla nejraději v rodinné hrobce na pražských Olšanech. S tím hercova žena ale rozhodně nesouhlasí. „Tatínek si před smrtí vyloženě určil, že chce být pochovaný na Okoři. Když jsme teď dům i zahradu prodali, chci, aby zůstal na venkově, uprostřed přírody, kterou miloval. A maminka bude samozřejmě s ním, jako celý život,“ stojí si za svým Hanka.

Rodiče doma nemohla mít
Hanka využila nabídky kamarádky a uschovala urny s rodiči zatím u ní. „Myslím, že bych nezvládla mít je doma,“ přiznala Hanka.



Přečtěte si
eremita
22. 10. 2014 • 12:54

Nechutné. Je to vůbec legální, zakopávat ostatky, resp. urny kde se komu zamane?

janouch62
1. 10. 2014 • 20:00

To bylo poprvé,co měl Krampoul v ruce lopatu...

monkeymnau
1. 10. 2014 • 03:35

booooze, hlavne ze to nezapomneli udat na bulvaru, aby meli prasule... ze je huba neboli, nojo, krampol potrebuje na ty sve zarive bile porculanky opravu nebo nastrikat novej lak, aby opet hazely prasatka? v predkremacnim veku si nechat spachat zarive bilej porculan do huby, to je fakt ulet

soorry
30. 9. 2014 • 18:46

Píšete úplné c a p i n y, když tam urny zakopávali, to pro ně trauma nebylo??? a teď z toho děláte drijáky, je to hnus. Blbost novinářů nezná mezí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.