Vypitá semetrika Camilla úpí: Vévodkyně Kate s ní konečně zametla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vypitá semetrika Camilla úpí: Vévodkyně Kate s ní konečně zametla!

Camillina loď se potápí, Kate jí zasadila další úder!
Camillina loď se potápí, Kate jí zasadila další úder! (Foto: EPA, Profimedie.cz)

Znáte to: tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu... Známé přísloví se dokonale hodí k dramatickému vývoji vztahů mezi vévodkyní z Cambridge Kate Middleton (32) a notorickou alkoholičkou a dosud ještě manželkou prince Charlese (65) Camillou Parker-Bowels (66). Zatrpklá stařena, která se nikdy anglickou královnou nestane, poslední dva měsíce zasvětila opakovaným útokům na Kate. Ta se rozhodla pomstít!

Pravděpodobná příští královna Velké Británie je nyní podle ostrovního tisku v 10-12 týdnu těhotenství a zatím není jasné, zda malému princi Georgovi (1) přibude jen jeden nebo dokonce dva sourozenci. Middleton se v poslední době stáhla z očí veřejnosti a neoficiální verze hovoří o častých nevolnostech, které mladou ženu v souvislosti s graviditou provází. Diskutovaná byla především odřeknutá oficiální návštěva Malty po boku prince Williama (32).


To byl totiž moment, který černá ovce královské rodiny Camilla opět zaútočila na Kate, když ji označila za lenivou. Vyčetla mladé matce, že ranní nevolnosti pouze předstírá, aby se vyhnula povinnostem, které jí předepisuje protokol. A protože to zdaleka nebyla první jedovatost, kterou byla Kate ze strany Camilly v poslední době počastována, došlo k celkem překvapivému rozuzlení.
Jalovcovou věčně nalitá žena, která se nedokázala smířit s životním neúspěchem, když se po boku Charlese nestala nejmocnější ženou v zemi, se rozhodla trochu přihřát svou polívčičku a poblahopřát následnickému páru k dalšímu děťátku. Po všem, co jí nevlastní Williamova matka provádí za zády, to Middleton řádně naštvalo. Podle zdrojů magazínu Globe, Kate zareagovala striktně, když se od Camilly, k úžasu všech přítomných, navždy distancovala a zavrhla ji! "Již nejsi součástí mé rodiny. Drž se dál!," prohlásila prý natvrdo vévodkyně před dalšími lidmi. Po připravovaném rozvodu s Charlesem je to další rána pro zlou a zahořklou ženu, která chtěla moc a nakonec nebude mít nic.



Přečtěte si
skp705
4. 10. 2014 • 13:19

...naprosto souhlasim

skp705
4. 10. 2014 • 13:17

cernykondor
4. 10. 2014 • 13:17

Nejsou to zase tak typické angličanky, ale Kate evidentně na kráse ztrácí., a měla by prodloužit sukně a méně se líčit, když chce být královnou. Ale to jí asi krlovna říká.

cernykondor
4. 10. 2014 • 13:14

Kdyby si Charles vzal Camillu za mlada, tak nebyl zřejmě žádný problém. S Dianou se k sobě nehodili. Asi i proto nyní královna nyní nic moc nenamítala k sňatku Wiliama s divkou z ulice. Wiliam je na kralování mladý, Charlese by neměla královna přeskakovat. Snad nebude tak osudově chybovat i podruhé ?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.