Česká herečka láme srdce Australanů. Má je čím ohromit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Česká herečka láme srdce Australanů. Má je čím ohromit!

Fotografie
Fotografie (internal)

Další sexy Češka, z níž jdou v zámoří chlapi do kolen! Kateřinu Šestákovou (24) muži ale neobletují na australských plážích nebo v barech. Vidí ji jako krásnou policistku či sestřičku na obrazovkách.

Když se rodačka z Karlových Varů například ve scéně v novozélandské černé komedii Grim Job jako zdravotní sestra nahne nad pacientem v nemocnici, musí tamní divačky svým mužům zakrývat oči.

Přitažlivostí žen ze starého kontinentu je si plně vědoma. „Australané milují Evropanky. Pokud vím, tak se jim kromě jiného strašně líbí náš akcent, zdá se jim exotický. Jsme pro ně prostě dost zajímavé,“ nepopírá.

Jen kvůli působivému akcentu, odzbrojujícímu úsměvu a překypujícícmu dekoltu by ale do australských a novozélandských seriálů, filmů či reklam obsazována nebyla. Zásadní je samozřejmě talent.

„Mám za sebou spoustu hodin s opravdu dobrými hereckými kouči,“ říká herečka, která je jednou z adeptek na tváří významného australského magazínu Star Central. O tuto šanci soutěží s několika dalšími mladými herečkami v anketě o talent měsíce září.
Čtenáři Ahaonline.cz, které těší, jak sexy Kateřina dělá naší malé zemi dobré jméno mezi australskými diváky, ji mohou (ovšem už jen do dnešní půlnoci) podpořit svými hlasy ZDE.

Přečtěte si
malenabald
29. 9. 2014 • 13:08

Proč bych to dělasla? Čtu o ní dnes poprvé, ani nevím, jak hraje, Párale.

paral
29. 9. 2014 • 11:51

Podpořte mladou českou herečku v Australii, v anketě " O nejslibnější herečku za měsíc záři 2014, dnes do půlnoci poslední možnost hlasování! Anketa zde: http://www.starcentralmagazine.com/actresses-2/2014/08/21/actresses-september-2014/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.