Jiří Krampol: Rozprodává majetek! Kvůli smrti v rodině... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Krampol: Rozprodává majetek! Kvůli smrti v rodině...

V poslední době přestal být dům radostí a stala se z něj starost.
V poslední době přestal být dům radostí a stala se z něj starost. (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

Bylo to smutné loučení, ale nebylo vyhnutí. Jiří Krampol (76) a jeho žena Hanka (54) se o víkendu navždy rozloučili s domky na Okoři. „Museli jsme to prodat. O domečky se po smrti mých rodičů neměl kdo starat,“ řekla se slzami v očích Krampolová.

Po 26 letech dojemné loučení s krásným romantickým místem u rybníka. „Dokud žil tchán, byla to pohoda. Byl to inženýr, kutil, spolu s tchyní, která pečovala o zahradu, to tady úžasně zvelebili,“ prozradil herec.

Jenže inženýr Kalista podlehl už před více než deseti lety rakovině plic a Hančina obětavá maminka Marie (76) odešla před dvěma lety za ním. Taky kvůli rakovině.
Na rozlehlém okořském pozemku jsou navíc hned dva domky. Jeden obýval Hančin syn Petr s manželkou Eliškou a dvěma malými dětmi, druhý si nechali Krampolovi a v posledních letech zel prázdnotou.

„Neobydlená nemovitost chátrá. Péťa na oba domy nestačil, chodí do práce. Jiříček má zájezdová představení nebo točí v Praze a na Okoř jsme se vlastně vůbec nedostali,“ vysvětlila důvod prodeje Hanka. Navíc je to ona, kdo má v rodině řidičák a kvůli zraněním nemohla jezdit. Zlomila si před dvěma lety pádem za schodů koleno a loni zase pro změnu rameno. Stále se s úrazy léčí a dochází na rehabilitace.
Proto i když jak Hance tak Jirkovi krvácelo srdce, nabídli své sídlo k prodeji. „Synovi dáme nějaké peníze, aby si mohl s rodinou najít pěkné bydlení. A nám ubyla jedna velká starost,“ uzavřela Hanka. Vzala si s sebou do Prahy na památku jen pár kousků keramiky.

Měl to tam rád
Jiří Krampol si z turistů na Okoři dělal rád blázny. Na keře přes silnici u rybníka navěsil umělé květy nebo kytky ostříhané ze záhonu. A bavil se tím, jak okolojdoucí žasnou a hádají se, cože to tady roste.



Autor:  hoh

Přečtěte si
jity
30. 9. 2014 • 11:14

Jiříček si musel na důchod na rozdíl od ostatních herců přispívat dost. Vždyť tvrdil, že má 15tisíc. Kolik důchodců má 15tisíc?

kraken666
29. 9. 2014 • 14:03

Ať si ty smradlavý palečky nevykloubíš ,prašivino !

kraken666
29. 9. 2014 • 14:03

Ty tady fňukáš jako stará KURVA u soudu To už tě nemá kdo o.m.r.d.a.t nebo podojit ,kráávo beladonská?

prasulka
29. 9. 2014 • 12:21

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.