Seriálová hvězda Ilona Svobodová: Zemřel jí manžel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Seriálová hvězda Ilona Svobodová: Zemřel jí manžel!

S manželkou Ilonou Svobodovou prožil Skoumal 25 let manželství.
S manželkou Ilonou Svobodovou prožil Skoumal 25 let manželství. ( Foto pro Aha! – Profimedia.cz, ČTK, Tomáš Vodňanský, ara)

Umělecký svět přišel o výraznou osobnost! Ve věku 76 let zemřel v nemocnici ve Střešovicích hudebník Petr Skoumal – manžel hvězdy seriálu Ulice Ilony Svobodové (54). Skoumala během sedmi dní zabila rakovina. Úder nemoci byl extrémně rychlý!

Náhlý skon vynikajícího umělce, který svou hudbou k úžasným večerníčkovým seriálům Maxipes Fík či Bob a Bobek ovlivnil řadu generací dětí, rodinu, kamarády i spolupracovníky šokoval. „Ráno jsem mluvil s jeho ženou Ilonou Svobodovou, která mi prozradila, že to bylo všechno strašně rychle. Během jednoho týdne rakovina zasáhla všechny orgány a přišel rychlý konec, něco takového jsem ještě neviděl,“ řekl deníku Aha! herec a zpěvák Jan Vodňanský (73). „Nestihl se ani rozloučit, ale on to vlastně nebyl jeho styl být patetický, na to on nebyl,“ dodal.

Vodňanský Skoumala naposledy viděl letos 19. května na představení S úsměvem idiota, kde měl být zcela v pořádku a zdráv. „Teď, když zemřel, tak mi běží v hlavě jeho píseň, kterou jsme zpívali při našem posledním setkání. Byla u toho i Táňa Fischerová,“ zavzpomínal Vodňanský.

Osudové ženy

Právě s Fischerovou měl Skoumal syna Kryštofa (48), kterého po narození postihla dětská mozková obrna. „Synovi jsem to zatím neřekla, sice kvůli svému postižení až tak moc smrt nevnímá, ale bude hodně smutný, až mu to v týdnu řeknu. Byl to jeho táta a toho má jen jednoho, bude mu chybět,“ sdělila Fischerová.

Alespoň krátce promluvila také Skoumalova manželka, herečka Ilona Svobodová (54). „Bylo to nejkrásnějších 25 let mého života,“ řekla hvězda Ulice a s pláčem zavěsila.




Přečtěte si
nemocna
29. 9. 2014 • 02:23

Také se připojuji a srdečně projevuji upřímnou soustrast je mě vás moc líto, je to hrozné když se příjde o někoho z rodiny a obzvlášt když je to dítě nebo manžel, manželka, hodně síly k překonání nejhorších prvních dní

ararat
28. 9. 2014 • 21:59

Paní Svobodová,upřímnou soustrast.Je to vždy smutné,když se člověku ztratí blízký člověk.

honzina
28. 9. 2014 • 20:24

Je mi to moc líto. Upřímnou soustrast paní Svobodová.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.