Leoš Mareš: Poprvé promluvil o rozchodu s Faltýnovou! Jeho smutná zpověď vás překvapí… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Leoš Mareš: Poprvé promluvil o rozchodu s Faltýnovou! Jeho smutná zpověď vás překvapí…

Leoš Mareš a Petra Faltýnová jsou minulosté. Vydrží ale bez sebe?
Leoš Mareš a Petra Faltýnová jsou minulosté. Vydrží ale bez sebe? (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jiří Pitrfof, Jan Tůma, ara)

Po letošním festivalu v Karlových Varech si mnoho lidí myslelo, že vztah Leoše Mareše a Petry Faltýnové opět prodělává chvilkovou krizi a pár se k sobě za pár týdnů se velkou pompou opět vrátí. Nestalo se tak. Modelka Faltýnová hledá útěchu v práci, malé dcerce a novém pejskovi, kterého už stačila i ztratit. Jak zvládá rozchod moderátor?

„Nejsem z toho venku, je mi z toho smutno. Lidi mají daleko větší starosti, takže to nebudu nafukovat. Je mi prostě smutno jako milionu lidí přede mnou a milionu za mnou. Nějak to dopadne. Je to velmi složitá situace,“ svěřil se Mareš serveru iDnes.cz

Na konec velké lásky přestává myslet pouze v okamžiku, kdy je v plném pracovním nasazení. Když má myšlenky jenom sám pro sebe, je to mnohem horší. „Před a po práci je to těžké. Nechce se mi vstávat, nechci nic dělat a hned po skončení práce už nechci nikam jít. Chci někam zalézt a trpět. V samotné práci to ale přechází, je to takový lék,“ dodává. Nutno dodat, že ani modelka nevypadá po rozchodu dobře. Na kameru se sice snaží usmívat a podávat profesionální výkon, ale je na ní patrná únava a smutek.



Přečtěte si
gabcakovamatinka
30. 9. 2014 • 08:06

Přesně tak On střídá matrace a ona nebýt jeho tak je nula a ani pes po ní neštěkne ne to že o ni psát ty duchaplné příspěvky typu ,, dala si zvětšit prsa, pak zmenšit prsa to je jediná téma, která novináře zajímá, ostatně na co by se jí také ptali, že jo?

sebestaamachova
29. 9. 2014 • 20:48

Já nechápu,že ten člověk k vydělával velké peníze, jak s e naznačuje se, že vydělal. . Viděla jsem nějakou pěveckou soutěž, kde vtipem rozhodně nehýřil, a jeho kolegyně ho určitě hodně převálcovala

hejhej
29. 9. 2014 • 20:09

Kluci Marešovi až vyrostou budou totéž co rodiče. Sice se nerozvedli, ale nic to nemění na tom, že nejsou rodina. Mareš střídá milenky, ona milence." Hmotné statky! nemůžou nahradit fungující rodinu. Divím se, že o takových lidech vůbec píše, snad jen jako odstrašující příklad.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.