Dusno na Nově! Vzpoura proti Borhyové! Kdo jí jde po krku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Dusno na Nově! Vzpoura proti Borhyové! Kdo jí jde po krku?

Lucie se už v pondělí 29. září vrátí ke Korantengovi.
Lucie se už v pondělí 29. září vrátí ke Korantengovi. (Foto: TV Nova, reprofoto, ara)

vězda Novy Lucie Borhyová (36) se už v pondělí vrací natrvalo do Televizních novin, ale nikdo její návrat neslaví. Kvůli ní musí odejít Kristina Kloubková (37), která ji zastupovala. Všichni by ji za Lucii nejraději vyměnili.

„Zaměstnanci jsou pobouřeni, že odešla oblíbená a milá Kristina a místo ní teď nastupuje nafoukaná hvězda,“ popsal současnou atmosféru ve zpravodajství v televizi dobře informovaný zdroj. Kloubková byla sice na místě Borhyové jen tři měsíce, ale jako moderátorka hlavního zpravodajství se osvědčila a navíc si ji oblíbili spolupracovníci i diváci.


Lucie je ale ze svého návratu po třech měsících na mateřské s dcerou Lindou nadšená. Vrací se jako hvězda a taky se k ní tak televize při jejím návratu zachovala. „Jsem moc ráda, že mi Nova nabídla výborné podmínky k tak brzkému návratu, které můžu perfektně skloubit s rolí maminky,“ svěřila se nadšeně Borhyová, která se do hlavní relace vrací jen pár dní před komunálními volbami.

Může to souviset s tím, že její maminka Alena Borhyová (57) kandiduje za politické hnutí ANO Andreje Babiše (60) a dcera se ji snaží co nejvíce podpořit.
A to jsou také důvody, proč je zaměstnancům ve zpravodajství trnem v oku. Otázkou je, zda její vrtochy bude tolerovat vedení Novy. A jak dlouho...

Nejistá budoucnost
Všem navíc vadí i to, že nikdo nechce říct, co s Kristinou po příchodu Borhyové bude. „Kristina Kloubková zůstane i nadále na obrazovkách. Už brzy oznámíme, v jakém pořadu se na ni diváci mohou těšit,“ řekla Aha! PR manažerka televize Nova Anna Suchá. „Možná se vrátím tam, kde jsem byla. Ale nevím, co to bude, já totiž dělala všechno od Snídaně po Ranní nebo Odpolední noviny, uvidíme,“ svěřila se Kristina.

Pět minus pro Borhyovou

1. Díky popularitě má hvězdné podmínky.
2. Brzký návrat z mateřské si prý vydupala.
3. Dělá protekci partnerovi Michalu Hrdličkovi.
4. Její matka kandiduje za stranu Andreje Babiše.
5. Televize ji má za hvězdu. Všechno se točí kolem ní.



Přečtěte si
paral
29. 9. 2014 • 11:59

Podpořte mladou českou herečku v Australii, v anketě " O nejslibnější herečku za měsíc záři 2014, dnes do půlnoci poslední možnost hlasování! Anketa zde: http://www.starcentralmagazine.com/actresses-2/2014/08/21/actresses-september-2014/

beladona
28. 9. 2014 • 10:37

maximka co s tvým shnilým kotníkem tady?

beladona
28. 9. 2014 • 10:34

matylda-rut Matylůdo, buď konkrétní, jimnak ty řeči jsou k ničemu. Pokud je v TV redaktor, novinář , vystudovaný novinář mám na mysli , nebo investigativní novinář, pak na věku nezáleží, záleží na tom, na čem pracuje. On si věci zpracovává. Borhyjka je tvář, nic víc.Ta ty zprávy čte. Právo na původní místo má, ale ne tak docela, protože může být pro neoblibu přeřazena.

setroseuros
28. 9. 2014 • 07:55

Kristina byla lepsi ! Dotet sem vsak nepochopil anketu , ktedou z tech dvou by chteli divaci na obraze vic!, kde velkym naskokem vyhrala Kristina a i tak se vratila Lucie. Bohuzel nakonec o tom asi predce jen rozhodli vetsi lokty, vetsi prsa, vetsi huba, vetsi styky... Spravy na Nove jsem moc nesledoval ,no ted je nebudu sledovat uz vubec! REI promin!

foxhound_blue
28. 9. 2014 • 00:08

Abyste se z tý pračky na čů _ráky nepo_srali!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.