Hospitalizace! Princezna se zlatou hvězdou Marie Kyselková (79): Smutná cesta do nemocnice... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hospitalizace! Princezna se zlatou hvězdou Marie Kyselková (79): Smutná cesta do nemocnice...

S baťůžkem na zádech vyráží herečka z domova. Do nemocnice dorazila za hodinu.
S baťůžkem na zádech vyráží herečka z domova. Do nemocnice dorazila za hodinu. (Foto Aha! – Pavel Machan )

Trpí nesnesitelnými bolestmi nohou! „Už se to nedá vydržet. Potřebuju asi hospitalizaci,“ postěžovala si Aha! Marie Kyselková (79) alias Princezna se zlatou hvězdou. Statečně bez berlí, jen s batůžkem, se šourala ze svého domova do nemocnice.

Berle si musela nechat doma, těžko se prý s nimi »leze« do tramvaje. Musely tedy stačit prášky na bolest. „Před devíti lety mi operovali páteř. Dlouho to bylo v pořádku, teď se to ale začalo zase nějak sesedat a odnesly to nohy,“ vysvětlila Kyselková.


„Před třemi měsíci jsem ležela na Františku pár dnů na kapačkách, bolesti se rozehnaly. Teď bych byla ráda, kdyby mi tu kúru mohli zopakovat, “ řekla včera Kyselková, která na druhou operaci zad už nechce. „Další narkóza? To je v mém věku zabiják!“ děsí se Kyselková, která by si dala teď nejraději kapačky. „A potom pár týdnů lázně. Snad se tak další operaci vyhnu,“ doufá princezna Lada.



Autor:  mir

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.