Syn Bolka Polívky a Chantal Poullain přiznává: Velké rozboje s rodiči! Proč nepřišel na matčiny narozeniny? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Syn Bolka Polívky a Chantal Poullain přiznává: Velké rozboje s rodiči! Proč nepřišel na matčiny narozeniny?

Vladimír Polívka
Vladimír Polívka (ČT )

Děti slavných to s vlastní kariérou nemají jednoduché. Neustále je někdo srovnává s rodiči nebo jim vyčítá, že cestu mají už předem vyšlapanou. Syn Bolka Polívky a Francouzky Chantal Poullain Vladimír (25) se chce herectví věnovat sám za sebe, což není úplně jednoduché…

Začátek herecké kariéry Vladimíra Polívky se neobešel bez hádek a rozbrojů. Syn slavného mima nejdřív zvažoval, že se začne naplno věnovat sportu, nakonec ale zvítězilo umění. Média zaujal hlavně rolí v novém filmu Místa a jak sám říká, ve světě šoubyznysu se po této zkušenosti začal teprve rozkoukávat.

„Táta umí být populární, máma umí být populární. Já ne. Navíc potřebuju vědět, že někoho zajímám, protože, protože jsem něco dokázal, ne proto, že chce zjistit, co naši. Neuráží mě to, chápu to, jenom mě to nebaví. A jsem pořád ještě hodně nervózní, jestli mě lidé přijmou,“ povzdechnul si mladý herec v rozhovoru pro časopis Reflex.

Teď už je se situací smířený, ale vždycky tomu tak nebylo. „Měl jsem období, kdy mnou zmítala naštvanost a bouřil jsem se. Pak se třeba stalo, že jsem nedorazil na máminu akci, dokud na ní byli fotografové – i kdyby šlo o její narozeniny. Ale to je pasé, nemůže rodičům vyčítat jejich životy. Celý život mám před očima lidi, kteří svou práci umějí strašně dobře, a já bych rád našel způsob, jak ji dělat stejně dobře po svém,“ uzavírá Vladimír Polívka.



Přečtěte si
aurora45
27. 9. 2014 • 13:47

Titul článku jako obvykle ahácky hraničí se žalobou

mumla
27. 9. 2014 • 13:30

A navíc moc pěknej po mámě.

qwertina
27. 9. 2014 • 12:54

Vladimir je chytrej kluk a navic slusne vychovanej Vladimire, drzim ti pesti

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.