Opravdu náhoda? V nové televizní show dostali práci Žilková, její syn a dcera včetně její tchyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Opravdu náhoda? V nové televizní show dostali práci Žilková, její syn a dcera včetně její tchyně!

Rodinná sešlost Veroniky Žilkové. Byl to její nápad nebo nápad produkce pořadu?
Rodinná sešlost Veroniky Žilkové. Byl to její nápad nebo nápad produkce pořadu? (FTV Prima)

Pokud vám v malém českém televizním rybníčku doteď chyběla nefalšovaná rodinná show, brzy se dočkáte. Ne, nejedná se o obnovený šlágr »Zpívá celá rodina«, ale o zbrusu nový pořad nesoucí název Muži proti ženám. Ten startuje na Primě už v sobotu a hned při premiéře má velmi pikantní obsazení.

Vypadá to, že si jedna rodina dala sraz před televizní kamerou. Agáta Prachařová, její matka Veronika Žilková, tchyně Dana Batulková a brácha Vincent Navrátil. Chybí už jen pár lidí, hlavně Jakub Prachař a ministr a herec v jedné osobě Martin Stropnický.

Tahle veselá parta se sešla k natáčení nového pořadu Primy, který si bere na paškál věčný boj mezi muži a ženami! Šéfy týmů jsou Tereza Kostková a Dalibor Gondík, který na toto téma říká: „Je to stále živé a šťavnaté téma. Kromě nohou, rukou, zubů apod. totiž nemají muži a ženy společného vůbec nic! “ Jeho moderátorská partnerka Tereza Kostková jeho slova potvrzuje: „Nikdo nemá navrch. A i tenhle pořad dokazuje, že přes všechny snahy jednoho pohlaví vyhrát nad druhým jeden bez druhého prostě nejsme celý, protože jen dvě půlky tvoří celek. Ale ačkoli to všichni víme, pereme se v pořadu – i vlastně v životě – za to svoje pohlaví jak diví. Taková roztomilá loajalita.“
No, uvidíme, jak se novince povede zda se podaří produkci i pro další díl sehnat další rodinný tým. Čeští Kelly Family jsou přece jen jedni…





Přečtěte si
fizi
28. 9. 2014 • 09:36

Krásnou neděli všem!Chci jen říct,že to včera byla pěkná trapárna.Příšerné moderování Gondíka i Kostkové,otázky pro I.st.ZŠ.Všude se psalo,jak je Dalibor nemocný.Když jsem ho včera viděl "křepčit" na parketě,zprvu jsem nevěděl,jestli to není předzvěst amoku.Šílené skoky s ladně nataženými špičkami-no vrchol trapnosti.Trapná rodina "Žilkových",kde snad jen Vincent byl aspoň trošku vtipný.No prostě o sobotách,kdy se bude tahle debilita vysílat,mám rozhodnuto.UŽ NIKDY.

6010
27. 9. 2014 • 17:10

My na tento pořad již kvůli nim také koukat nebudeme. Mně je z nich na zvracení.Opravdu, ale opravdu mi nedělají dobře.

zzapp
26. 9. 2014 • 23:20

prdyvrdy...jo jo. Taková roztomilá loajalita.“ brrr.

prdyvrdy
26. 9. 2014 • 12:54

co to meleš, tehdy dostali na ruku 500 zazpívalki a vypadli. Tyhle berou 10.000 a nevypadnou ani neodejdou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.