Ten je kouzelný: Tohle je syn Lenky Dusilové Edward! Porodila ho doma | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ten je kouzelný: Tohle je syn Lenky Dusilové Edward! Porodila ho doma

Lenka Dusilová se synem se náhodou potkali s Karlem Gottem.
Lenka Dusilová se synem se náhodou potkali s Karlem Gottem. (Frekvence 1)

Lenka Dusilová porodila Edwarda před pěti měsíci, od té doby ho hlídala jako oko v hlavě a nechtěla ho nikomu ukázat (jeho fotku nicméně před třemi měsíci pověsila na sociální siť). Teď však poprvé vzala synka do médií, konkrétně na Frekvenci 1.

Lenka Dusilová, která byla hostem rádia, už v minulosti přiznala, že miminko nebylo plánované, ale chtěné. A tak to má být. Role maminky se zhostila dokonale: „Ani jsem to nečekala, dělá mi velkou radost.“ řekla dnes na Frekvenci 1, kde se potkala i s mnohonásobným Slavíkem Karlem Gottem, který bude hostem Těžkýho Pokondra už v pondělí 29. září. Mistr obdiv nad malým Edwardem nijak neskrýval. Nepřál by si také ještě kluka? ;)

Synek zpěvačky skoro celou návštěvu prospal v kočárku, a když se probudil, všechny obdaroval úsměvem a miminkovským žvatláním. Sympatické Lence se v poslední době jen daří. Na hudbu má stále čas, nezanevřela kvůli maminkovským povinnostem, a vydává novou desku. O ní mluvila i při setkání s Místem a jednu mu slíbila.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.