Seriálový syn Rychlého Ladislav Ondřej (23): Nemá ani maturitu, ve škole rupnul a na kontě miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Seriálový syn Rychlého Ladislav Ondřej (23): Nemá ani maturitu, ve škole rupnul a na kontě miliony!

Se seriálovým tátou Petrem Rychlým má momentálně dobrý vztah.
Se seriálovým tátou Petrem Rychlým má momentálně dobrý vztah. (Foto TV Nova, ara)

Peníze jsou na prvním místě! Důkazem toho je seriálový syn Petra Rychlého (49) alias primáře Čestmíra Mázla z Ordinace v růžové zahradě. Představitel Jakuba Ladislav Ondřej (23) kvůli natáčení zrušil školu, maturitu dodělával až teď a ještě rupnul z angličtiny. Vzdělání pokulhává, ale zato bankovní konto se zvětšuje! Díky oblíbenému seriálu se rozrostlo už o částku přesahující tři miliony korun.

„Neudělal jsem písemnou angličtinu. Takže tu si dám příští rok. V každém případě ústní jsem dal všechny i písemnou z češtiny. Takže já si zopakuju jen tu angličtinu a doufám, že to tam pošlu,“ svěřil se Ondřej, pro kterého to není první školní neúspěch. „Studoval jsem tři roky hotelovou školu s tím, že jsem chtěl jít na DAMU, ale neměl jsem zase čas. Každý rok jsem měl neklasifikace, které jsem musel uzavírat, a v tom třeťáku to už nešlo. Měl jsem práci i o prázdninách, takže jsem přerušil studium a nic jiného mi nezbylo,“ prozradil hlavní důvod toho, proč maturoval až ve 23 letech.


Asi i proto se do dalšího studia nehrne. Pro zábavu hraje v divadle a seriál mu už od září 2005, kdy se poprvé objevil na obrazovce TV Nova, slušně vydělává. Přestože měl v prvních letech za postavu Jakuba Mázla honorář »jen« kolem 5000 korun a natáčecí dny se daly spočítat na prstech jedné ruky, za devět let působení v seriálu vydělal už přes tři miliony korun! A to je na kluka, který právě maturoval, hodně slušné jmění!

2014 Čím je herec starší, tím více prostoru mu scenáristé dávají.

Vydělává od dvou let!
Na obrazovce se Ladislav Ondřej poprvé objevil už jako batole. „Ve dvou letech mě rodiče přihlásili do castingové agentury a v pěti jsem natočil svou první reklamu – na hračky pro Velkou Británii. Do svých deseti let jsem natočil celkem dvaačtyřicet reklamních spotů,“ prozradil mladý herec.



Přečtěte si
alenam
24. 9. 2014 • 19:54

Tak proč chodíš do práce? Proč si nevyděláváš jako tenhle pošuk? když je to podle tebe tak snadné? Jo, Ondřej je pošuk, je ujetej, ale v tom nejlepším slova smyslu. Skvělej kluk, výbornej divadelní herec, a jenom díky tomu má možnost si vydělat i při natáčení seriálu.

alenam
24. 9. 2014 • 19:50

Stačí být šašek a komediant? Na to potřebuješ velkej kus talentu a spoustu dřiny abys byl šašek a komediant který lidi baví a kterého berou, tak jako Ondřeje.

alenam
24. 9. 2014 • 19:46

Já se s ním tak trochu pracovně znám a může tě ubezpečit, že svůj vzrůst nebere jako postižení a sebevědomí má v pohodě

radkapatka
24. 9. 2014 • 17:29

Ordinace je asi jediný seriál na který se občas dívám a tenhle kluk je tam fakt dobrej,vždycky mě pobaví

lalia
24. 9. 2014 • 15:30

Žádný pošuk,dobrý herec !!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.