Královna luxusu Menzelová: Sexy za 51 000 korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Královna luxusu Menzelová: Sexy za 51 000 korun!

Olga se nikdy netajila tím, že miluje módu. Za tu luxusní je schopna utrácet desetitisíce.
Olga se nikdy netajila tím, že miluje módu. Za tu luxusní je schopna utrácet desetitisíce. (Foto herminapress.cz, Profimedia.cz, ara)

Nosí její oblečení, miluje stejný styl a zahrává si s plastickými úpravami. Manželka oscarového režiséra Jiřího Menzela (76) Olga (36) se až nebezpečně začíná podobat návrhářce Donatelle Versace (59).

V butiku s italskou módní značkou je Olga Menzelová jako doma. A pokaždé bere vše, co je černé a má výrazné zlaté kovové aplikace. Přesně ve stylu Donatelly. Stejná posedlost návrhářkou postihla režisérovu manželku i ve zkrášlování těla. Přestože jí ještě nebylo ani čtyřicet, už má upravená prsa i obličej.


„Nemám zvětšené rty, mám upravenou vrásku nad horním rtem, která byla opět dílem mých dermatologických potíží,“ vysvětlovala Olga extrémně zvětšený horní ret letos v lednu. A přiznala i korekci prsou, která při té příležitosti předvedla v transparentních šatech bez podprsenky.

Kdo je Donatella Versace
Víceprezidentka skupiny Versace a hlavní návrhářka firmy. Víc než svými modely je ale v posledních letech známá zálibou v plastikách, pravidelně si nechává píchat botox, podstoupila už několik liftingů obličeje, plastiku prsou, liposukci a má upravená oční víčka.

 



Autor:  zej

Přečtěte si
hejhej
25. 9. 2014 • 14:21

Menzelová sexy?? Vždyť je pořád škaredá a značkové hadry a doplňky stejně na ní nevyniknout, A když se k tomu připočte její znusný charakter, i kdyby byla celá v diamantech, stále zůstane děv.kou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.