Šílený vdovec Rychtář chce zničit hrob a vyhrožuje zneuctěním ostatků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šílený vdovec Rychtář chce zničit hrob a vyhrožuje zneuctěním ostatků!

Josef Rychtář
Josef Rychtář (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan)

Vdovec Josef Rychtář (56) má dvě tváře. Když zavětří ve vzduchu fotografy, vrhá se jako milující otčím na bránícího se Artura (17) a jeho sofistikovaný přednes před televizními kamerami má zase přesvědčit veřejnost, že společně s exmanželkou Darinou žijí za zdmi říčanské vily naprosto spokojeným životem plným vzájemné tolerance. Opak je ale pravdou.  

Rychtář se pravidelně holedbá, jak jsou vztahy s bývalkou v pořádku, a že jsou i po všech neshodách a ránách usmířeni. Pokud zrovna nepěje ódy na spokojený život v Říčanech, číhá u vily Ivety Bartošové na syna Artura, kterého pak před fotografy přes jeho značný odpor objímá a roní krokodýlí slzy. V tu chvíli měl opravdu štěstí, že mladý Artur je slušně vychovaný a šíleného vdovce pouze odstrčil…

Za zavřenými dveřmi se ale děje něco úplně jiného. Podle serveru Super.cz Rychtář nejen že se svými nadávkami nepřestal, ale dokonce je na adresu Dariny Nové stále stupňuje. Nejdřív ji nutil, ať s ním jde na místo, kde zemřela Iveta Bartošová , a teď se dokonce pustil do jejích mrtvých rodičů! „Častoval ji nejrůznějšími výrazy a hlavně tam vyprávěl, jak měl rád její rodiče, aby nakonec začal vyhrožovat, že odveze kamennou desku z jejich hrobu a vysype urny s jejich popelem. Taky se nechal slyšet, že si do domu bude vodit, koho chce, klidně i kurtizány,“ řekl zdroj Super.cz. A to přitom mají dohodu, že nové známosti si do společného domu brát nebudou. Ze života Dariny Nové se pomalu, ale jistě, stává peklo na zemi.

Přečtěte si
svatadala
30. 10. 2014 • 15:13

Bože, do kdy nám budete pořád předkládat toho zmr-da Rychtáře? Troska odporná, nikoho nezajímá, nedočteme ani titulek a jdeme dál.

vlnenaponozka
25. 9. 2014 • 17:19

U jednoduchých jedinců to Rychtář odsírá za všechny Ivetiny předchozí amanty i za její pasivní rodinu. Podobní lidi lynčovali v Libyii Kadaffiho.A lépe jim dnes rozhodně není....Myslet, myslet, myslet....kdo z toho co má, diskutéři ne, ale ti co pouští fámy , to je totiž jejich "job".

cernykondor
25. 9. 2014 • 17:15

Tady je prostitutek jako maku, to by jste se divila dámo kdo všechno si přišlápne....

cernykondor
25. 9. 2014 • 17:14

Používej holčičko hlavu ty jenom palečkuješ., Když nebudeš přemýšlet,, tak ti budou mnohem rychleji odumírat malé šedé. Mozek se musí cvičit, podobně jako se cvičí svaly. brychtář je "zástupný" problém pro ty, co žádné problémy nemají, ale kdo má své vlastní, tak se má alespoň snažit je nějak řešit. Ceniloa bych i snahu. Ale takto se bude radovat jen Jedličkův ústav. a podobné instituce.

cernykondor
25. 9. 2014 • 17:11

Člověče, ještě že neděláš soudního znalce v oboru psychaitrie, jelikož i bez tebe je stav tristní až běda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.