Pohřeb brutálně zavražděné Elišky (†9): V hrobě je místo na druhou rakev! Už se ví, kdo v ní bude… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pohřeb brutálně zavražděné Elišky (†9): V hrobě je místo na druhou rakev! Už se ví, kdo v ní bude…

Hrobník dostal za úkol vykopat hrob hluboký dva metry, aby se do něj vešly rakve dvě.
Hrobník dostal za úkol vykopat hrob hluboký dva metry, aby se do něj vešly rakve dvě. (Aha! - David Malík)

Včera proběhl za přísných bezpečnostních opatření pohřeb brutálně znásilněné a zavražděné Elišky (†9). Té vzal život člověk, kterému věřila, konkrétně její strýc. Bílá rakev děvčátka byla spuštěna do hrobu, ve kterém je nicméně připraveno místo ještě pro druhou rakev…

Už od začátku celé kauzy bylo jasné, že babička Elišky měla ke své vnučce velmi blízko, ostatně ji také z podstatné části vychovávala. A právě ona měla podle Blesku požádat hrobníka, aby v místě, kde bude pohřbena její milovaná Eliška, připravil místo ještě pro další rakev – pro její. Až prý budou její dny sečteny, chce ležet vedle človíčka, který pro ni byl vším na světě…

Hrobník, který místo posledního odpočinku připravoval, přiznal, že práce nebyla jednoduchá. „Dělal jsem to tři dny, pršelo, musel jsem vylévat kyblíky vody,“ pronesl silný muž. Jáma, kterou farář vysvětil, je podle něj dva metry hluboká, tedy tak, aby se do ní vešly dvě rakve. Eliščina už je zakrytá hlínou a pak i květinami. Až přijde čas babičky, bude hlína odkryta a do hrobu spuštěna i druhá rakev.



Autor:  ph

Přečtěte si
prroud
23. 9. 2014 • 16:50

Budiz nam ktery vime jasny jak takovy jako lukasek a goldstenicik koncej ! Aspon se s nima nemusime spinit ! I kdyz se priznam,ze s takovejma gaunerama bych se "umazal" opravdu rad,uzil bych si to.

ararat
23. 9. 2014 • 16:42

LUKAS.CZ..JSI LIDSKÝ HNÍJÍCÍ VŘED...

goldsteinicik
23. 9. 2014 • 13:08

Asi si to baba plánuje na delší dobu než 10let... Jinak babka vypadá jako vysloužilá sex. pracovnice, obyčejná chátra která nedokázala uhlídat holku ačkoliv nepracuje a válí se doma. Matka ještě horší, rodí děcka pak je rozdá prarodičům a střídá partery. Její jediná starost po Eliščině úmrtí byla měnit si fotky na FB, nechat si dělat tetování a hrát komedii na kameru...ovšem bez slz...divné.

majojo
23. 9. 2014 • 12:34

Technická poznámka: Měla by si paní zjistit, jak dlouho trvá tlecí doba - jinak ji do stejného hrobu neuložej. Aspoň v následujících deseti letech ne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.