Seriál Vinaři vs. film Bobule: Velká loupež! Kdo koho bez skrupulí vykradl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Seriál Vinaři vs. film Bobule: Velká loupež! Kdo koho bez skrupulí vykradl?

V seriálu hraje malovinaře Pavlíčka, který má nejen dceru, ale i dvě vnoučata a manželku. Jeho životní moudro: „Po všeckém je hov*o, enem po víně dobře.“
V seriálu hraje malovinaře Pavlíčka, který má nejen dceru, ale i dvě vnoučata a manželku. Jeho životní moudro: „Po všeckém je hov*o, enem po víně dobře.“ (Foto FTV Prima a Bioscop)

Stejní herci, místa natáčení i producent! Vinaři působí sice jako kopie Bobulí, ale když přišlo na televizní souboj v hlavním vysílacím čase, seriál na plné čáře s 1 197 000 diváky zvítězil nad filmem, který měl sledovanost jen 219 000. O šest let starší Václav Postránecký (71) i Miroslav Táborský (54) však táhnou diváky víc.

Bobule začaly v neděli večer o 20 minut dřív, přesto Nova Cinema šach mat Primě nedala. Došlo tak na slova producenta filmu i seriálu Tomáše Vicana, který natočil film jako »rozcvičku« na seriál. „Myšlenka přišla už někdy před devíti nebo deseti lety. Tehdy jsem si říkal, že by bylo krásný dostat pozitivní energii a atmosféru jižní Moravy na plátno nebo televizní obrazovky. Akorát, jak jsem poznal, to byla věc jasně daná na delší dobu. Vlastně jako úkrok stranou tehdy vznikly Bobule,“ svěřil se producent. A Bobule skutečně jako generální zkouška na seriál i vypadají. Na srovnání postav a míst se můžete podívat v galerii!

 

Mariána vyměnili za Karla
Seriál předčil film i v hereckém obsazení. Zatímco v Bobulích si zahrál Marian Roden (50), v seriálu se už brzy objeví jeho slavnější bratr Karel (52). Zahraje si bohatého architekta a bude flirtovat s představitelkou Kateřiny Terezou Kostkovou (38).

Drama v Bobulích
Zatímco při natáčení seriálu se hercům zatím nic vážného nestalo, v Bobulích šlo Langmajerovi o život. Během natáčení ho pokousal jeho dobrman Bublina. „Mám teď rozpáraný nos, chci ale zůstat hezký, takže půjdu na plastiku,“ nechal se slyšet krátce po úrazu Lukáš.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.