Jméno miminka Ochotské a Rosola: České rozhodně nebude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jméno miminka Ochotské a Rosola: České rozhodně nebude!

Michaela Ochotská se chlubí těhotenským bříškem.
Michaela Ochotská se chlubí těhotenským bříškem. (Foto herminapress.cz, ara)

Nezklamným znakem poslední doby je, že děti u nás dostávají jen zřídkakdy tradiční česká jména. Mnohem populárnější jsou různé Emmy, Alani, Robinové nebo Laury. A něco podobného pro svého potomka podle všeho chystají i tenista Lukáš Rosol (29) s moderátorkou Míšou Ochotskou (29) .

Už se ví, že Míša Ochotská čeká chlapečka. Kolem toho, jaké mu dají jméno, ale zatím dělá drahoty. Každopádně nebude české. A důvod? "Plány jsou takové, že by naše mimino, až půjde do školy, mělo studovat v Česku, pokud se tedy někam nepřestěhujeme. Takže aby i třídním učitelkám nedělalo jeho jméno problém, tak spíš nějaké jednoduché, aby se dobře vyslovovalo," řekla revue.idnes.cz Ochotská, která tím naznačila i to, že by v budoucnu mohli s Lukášem vychovávat děti za hranicemi Česka.

Mimochodem, Míša Ochotská během těhotenství přibírá na pohled tak málo, že to až vzbuzuje obavy o její zdravotní stav. Ona ale říká, že je vše v pořádku i podle lékařů. Přibrala prý pět kilogramů, tedy každý měsíc jedno kilo. To je prý podle doktorů tak akorát.



Přečtěte si
prroud
23. 9. 2014 • 09:53

Kdyz nebude,tak nebude.Je to jejich vec,jen deti si budou muset kvuli nim svuj puvod jednou obhajit,kdyz o to budou stat.Kdyz ne,zadna skoda,kdo necejti se svym narodem at tahne! Aspon ubyde budoucich vlastizradcu.Nakonec jenom dobre,aspon se hned pozna kdo byl spravnej Cech a kdo se za svuj puvod stydi!!!

miap
23. 9. 2014 • 07:11

Boze!!! - Beyoncé ??? To myslite vazne? Holka muze byt silhava a smatlava a s prijmenim napr. Vozihnojova bude jednou sve hloupe rodice proklinat. Nejlepsi jsou stejne ceska jmena, daji se tak roztomile zdrobnovat

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.