Teď to prasklo: Krainová milovala Vaculíka, ale v posteli jí skončil jeho kámoš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Teď to prasklo: Krainová milovala Vaculíka, ale v posteli jí skončil jeho kámoš!

Lukáš Vaculík a Simona Krainová měli k sobě blízko. Nic z toho ale nakonec nebylo.
Lukáš Vaculík a Simona Krainová měli k sobě blízko. Nic z toho ale nakonec nebylo. (Aha! - Alexandr Malachovský, Marek Pátek)

Filmy Kamarád do deště a Kamarád do deště 2 patří už pomalu mezi českou filmovou klasiku. Kromě pánů Vaculíka (52) a Tofiho (50) se v nich blýskla krásná Simona Krainová (41), která až s notným odstupem let prozradila pikantnosti v pozadí natáčení.

Pro Simonu byl starší a herectvím v té době protřelý Lukáš Vaculík doslova modlou. A přiznala, že po něm ve skrytu duše toužila. „Nemohla jsem ho nemilovat. Jako kdo ho nemiloval?! Jasně, že jsem ho milovala,“ přiznala emotivně Blesku při setkání herců k filmu Vybíjená, kde se po letech s Lukášem znovu viděla.

Při natáčení Kamaráda do deště byl Lukáš prý velmi milý, zdvořilý, nezkušené Simoně pomáhal v jejích začátcích před kamerou. A měli k sobě hodně blízko. Jenže, jak už to bývá, všechno nakonec dopadlo docela jinak a Simona skončila v náručí dešťového parťáka Sagvana Tofiho. A důvod? Podle všeho ten, že Vaculík je prostě příliš velký slušňák. „On má klasu, vychování. Je jak ze staré školy,“ říká Krainová, která tím v podstatě rozluštila celou záhadu. Zkrátka a dobře, hodní kluci zpravidla vytoužené holky nedostanou, protože je mezitím pro sebe získají ti zlobiví – tak jako profesionální lamač srdcí Sagvan Tofi.

Ten při natáčení Simonu lidově řečeno klofnul, ale zapomněl jí tak trochu říct, že zároveň chodí s Darou Rolins (a možná ještě s dalšími dívkami). Holky se kvůli tomu nejprve poškorpily, pak obě pustily Sagvana k vodě ,a staly se z nich skvělé kamarádky. Tak nebo tak si slavný svůdník Tofi udělal další dva zářezy…



Autor:  ph

Přečtěte si
peter44
23. 9. 2014 • 09:13

ale jo psala, clanky pise jeji manzel Karel vagner ktery nam ji cpe kazdy den, takze je to to same jako kdyby psala ona

beladona
22. 9. 2014 • 23:55

mumla ¨ ten článek přece nepsala Krainová, sakra!

mumla
22. 9. 2014 • 15:44

Ehm, co znamená "On MÁ klasu?" Tak snad on JE klasa, ne? Nebo on MÁ úroveň. Tahle ať maximálně dělá ten svůj rádobysexy kukuč, kdy mhouří oko a otvírá to obří šufle, ale ať se radši nevyjadřuje.

lambrika
22. 9. 2014 • 13:26

máme radost, že se jí líbil

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.