Drsní rodiče Slováček s Patrasovou: Syn pro ně dělá čtyři práce, oni mu platí jen jednu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drsní rodiče Slováček s Patrasovou: Syn pro ně dělá čtyři práce, oni mu platí jen jednu!

Rodiče jsou na něj hrdí. Neměl by ale dostávat víc peněz?
Rodiče jsou na něj hrdí. Neměl by ale dostávat víc peněz? (Aha! - Alexandr Malachovský, Martin Hykl)

Dřímalo to v něm 31 let. Syn Felixe Slováčka (71) a Dády Patrasové (58), muzikant Felix junior (31), si při sobotní premiéře českého muzikálu Sněhová královna podmanil jeviště i diváky. Vystudovaný muzikant předvedl skvělé komediantské vlohy. Potil se ve čtyřech rolích, a to vše za jeden honorář!

Felix dal zabrat bránicím malých i velkých diváků. „Moc mě to baví,“přiznal po představení. Nejenže se hodně naběhá a zhubl díky tomu 13 kilo, ale taky se musí často převlékat. Někdy má na složité kostýmy jen pár minut. „Jednou dokonce jen jednu minutu. Vše musí klapnout, kalhoty si nechávám a mění se jen hořejšek,“ popsal Felix. Objeví je jako pan Vrána, v podobě prince, zahradníka a hraje i loupežníka. A to všechno za jeden honorář. Táta Felix, zdá se, svého syna nijak nepřeplácí a ani nerozmazluje.

Dáda, která ztvárnila titulní postavu, je ze syna nadšená. „Jako máma jsem vždy věděla, co v něm je,“ prohlásila. Dcera Anna (19) hraje Gerdu, takže rodina je s výjimkou otce Felixe na jevišti kompletní. Taky si projekt spolu s Pixovými, jejichž hlava rodiny je syn doktora Jana Pixy (†84), moderátora a dramaturga ČST, vymyslela. „Svět dnes může zachránit jen krása,“ řekl po premiéře v pražské Hybernii Felix senior. „Proto jsme taky do toho šli!“





Přečtěte si
eremita
24. 9. 2014 • 23:39

A že Hujerovi nešoupli na scénu svého psa. Věčná škoda, aspoň jednoho, ať je tam někdo milý...

beladona
22. 9. 2014 • 23:47

Svět dnes může zachránit jen krása,“ řekl po premiéře v pražské Hybernii Felix senior. „Proto jsme taky do toho šli!“ ------ A proto jsme my, estéti, na to nešli , řekla beladona

defakto
22. 9. 2014 • 08:32

........ Felix junior je fakt šikovný , ten ještě celé Slováčkovic rodině vytře zrak ! ........ muzikant , herec , k tomu ještě táta od rodiny, super !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.