Důkaz proradnosti Josefa Rychtáře: Takhle napálil chudáka Artura a všechny ostatní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Důkaz proradnosti Josefa Rychtáře: Takhle napálil chudáka Artura a všechny ostatní!

Věřili byste tomu, že tyhle dva snímky dělí pár minut? Rychtář je prostě herec!
Věřili byste tomu, že tyhle dva snímky dělí pár minut? Rychtář je prostě herec! (Aha§ - Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl)

Zdá se, že v Česku se zrodila nová herecká hvězda. Jde o chlapíka, který sice tohle umění nikdy nestudoval, ale přesto podává výkony, za které by ho pochválili i v Národním. Josef Rychtář se dokáže chvíli smát, za pár minut pak ronit slzy tak velké, že je dešťová kanalizace v Uhříněvsi sotva pobírá…

Na svět se totiž dostaly fotky, které dokazují, co přesně se dělo v den, kdy Artur přijel do Uhříněvsi policii odemknout údajně vyloupený dům (policii zavolal Rychtář). Zatímco byl Artur v domě s uniformovanými muži, kteří zjistili, že jde o planý poplach, Rychtář venku vtipkoval, z legrace si nasazoval pouta a smál se na celé kolo, jak popsal Nedělnímu Blesku očitý svědek. Pak ale přišel zvrat.

Z domu náhle vyšel Artur v doprovodu policistů a Rychtář se jako mávnutím kouzelného proutku změnil z místního baviče na profesionální plačku. Z očí mu začaly tryskat slzy, hrnul se k zaskočenému chlapci, objímal ho a přehnaně vykřikoval: „Jsem tu pro tebe!“ na celé kolo. Skutečně obdivuhodný herecký výkon!



Autor:  ph

Přečtěte si
hejhej
22. 9. 2014 • 10:51

erene
21. 9. 2014 • 22:22

Pouta - jediná věc,která sluší Rychtářovi !

xsedmikraska
21. 9. 2014 • 22:00

Koho že měl Rychtář napálit? Po tolika výstupech, kterýma se prezentoval je všem zřejmé, že je to komediant, který hraje divadlo ve svém zájmu. Divím se, že media projevují neustále zájem o jeho osobu.

setroseuros
21. 9. 2014 • 20:37

ja se jen divim , ze nektera media jsou mu porad a hned po ruce a porad pripravene v pohotovosti na vyjezd za jednim blbem!! Staci mu jen naznacit, ze se bude neco dit, ze zas bude vyvadet! jestli mela toto Iveta doma na denim poradku a navic s akloholem, pro ktery ji jiste posilal on sam, tak se ani nedivym, co udelala!

hejhej
21. 9. 2014 • 19:17

pizzaoo: Rachtář by těžko mohl něco hrát jako herec , je moc blbej. Herec si musí pamatovat text a to by primitiv nezvládl. On hraje jenom tam, kde se mu to hodí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.