Pomeje po schůzce s právníkem: Rychtář má už jen týden... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pomeje po schůzce s právníkem: Rychtář má už jen týden...

Jiří Pomeje je opravdu hodně naštvaný, bude se Rychtář smát jako obvykle?
Jiří Pomeje je opravdu hodně naštvaný, bude se Rychtář smát jako obvykle? (Aha! – Daniel Černovský a ara )

Zahájil boj proti Josefu Rychtářovi (56). Jiří Pomeje (49) se včera sešel s právníkem Josefem Lžičařem, aby mohl očistit své jméno. Vdovec po Ivetě Bartošové (†48) totiž na TV Barrandov nařkl Pomeje, že zpěvačce ukradl 750 tisíc korun. „Budu a chci se bránit,” řekl deníku Aha! Pomeje.

První Ivetin manžel vyrazil za Lžičařem, který hájil třeba i Ladislava Štaidla (69), do jeho advokátní kanceláře. Pánové spolu pobyli přes dvě hodiny. Výsledek? „Jsem rád, že mě bude pan doktor ve sporu s panem Rychtářem zastupovat. Absolutně ve všem jsem mu podepsal plnou moc. Tak týden se budou shromažďovat materiály a důkazy a potom se podá žaloba,” svěřil Aha! Pomeje.

Nejdřív měl v úmyslu podat na Rychtáře žalobu na ochranu osobnosti, tedy žádat finanční satisfakci. „Nechtěl jsem trestní stíhání a dostat ho za mříže,” říká Pomeje. Po včerejším jednání došlo ke zvratu. „Pan doktor zvažuje dvě možné varianty, jak ochránit moji osobu, které by se děly třeba i současně. Víc nemohu sdělit,” dodal Jiří.

Podle informací Aha! uvažuje právník, zda na Rychtáře podat jak trestní oznámení za pomluvu, tak i žalobu na ochranu osobnosti. „Uvidíme za týden, zatím shromažďujeme vše potřebné,” sdělil Aha! Lžičař.



Přečtěte si
italiano
23. 10. 2014 • 13:56

Bezpečnostní agentury tady mohl založit de facto každý, možná to byly někdy i pračky špinavých penez. Gross ty CBS prokoukl a chtěl je zrušit, tak založily komoru a ubránily se. Formou úplatku byly i lsutrace, kteří si museli vrátní sami paltit. Takový 18 lletý kluk napříkald, nebo vrátný z mrazírny, ap. Všechno to je podvod. S lidmi se zachází špatně jsou . nezákonné přesčasy, pokuty za každou hloupost, a a psi jsou týraní. Chybí už jen bič. Někdo asi ještě stále netuší, kde žije.....

italiano
23. 10. 2014 • 13:51

V radiu byl rozhovor s IB, kdy se jí moderátor ptal jak to mají doma s penězi. řekla, že to neřeší, že jí to nevadí, jestli dává více peněz ona.Jen namítla, že Pomeje ji někam odveze autem, a poté si ho nechává, jenže ona na to auto stále v té době ještě splácela lízing. Iveta dříve zmiňovala, že b živí hodně lidí,a jak jsou na ní závisl.í..To je asi normální, byla zpěvačka a kolem musela mít hodně prpofesí. Jenže jak je možné, že byla v podstatě chudá? Byla roky úspěšná, oceňovaná. Podívejme se například na Lucii Bílou, ta nemá lízing na auto nebo hypotéku na dům a nakupuje synovi luxusní bydlení.

citsvet
20. 9. 2014 • 20:58

Držím palce Jiřímu,ať už to jeho hulvácké vyskakování někdo smete.Ale,je to jen mírné odškodnění za smrt Ivetky,o kterou se on přičinil neodborným léčením a tak doničil její zdraví.Za jeho snahou se zviditelnit,stojí drahá daň,smrt člověka.

malenabald
20. 9. 2014 • 18:30

vždyť žádného policajta nedělá, jen se na ně úspěšně obrací, když potřebnuje ochránit, srágora

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.