Bývalá moderátorka Novy i Primy Martina Kociánová: Už velmi brzy bude za vodou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bývalá moderátorka Novy i Primy Martina Kociánová: Už velmi brzy bude za vodou!

Fotografie
Fotografie (internal)

Byla hvězdou televize Nova a později i televize Prima. Martina Kociánová (43) strávila čtvrt století před televizní kamerou. Pak náhle zmizela…

Začala se věnovat zpěvu a nutno říct, že velice úspěšně. Její hlas ale můžete slyšet také jinde, konkrétně v rozhlase. A tuhle změnu si hodně pochvaluje. "Po asi 25 letech v televizi, jsem zjistila, že je příjemná změna, když vás někdo poslouchá. To je výhoda rozhlasu, že když se dopustíte nějaké myšlenky nebo se vám to vysílání povede, tak skoro vždy máte ihned zpětnou vazbu," řekla webu revue.idnes.cz Kociánová, která si pochvaluje, že požitek při poslouchání rozhlasu je intenzivnější, protože posluchači musí více zapojit svou fantazii.

Pěvecky se Martině také daří, a tak není divu, že se jí po práci před kamerou nestýská. Brzy totiž zamíří za vodu, lidově řečeno za velkou louži. "Za 14 dní odjíždím do Ameriky, protože mám koncert v San Francisku a v Los Angeles. Pak mě čeká v Německu Verdi Gala, kde dělám Verdiho představení," pochlubila se Martina, která díky své práci, která je zároveň jejím koníčkem, pozná i pořádný kus světa.

Martina Kociánová vypadá stále fantasticky.

Přečtěte si
selmalita
22. 9. 2014 • 16:18

S tím vyjadřováním máš pravdu.Když slyším nebo dokonce čtu v běžících zprávách že hokejistI hrajOU,lidI píšOU atd., okamžitě zakleji a přepínám.To si navíc nesmím ani vzpomenout, kolik takových polovzdělanců živíme (čt má 5 tisíc zaměstnanců+nespočet správních pracovníků a tisíce dobře placených externistů. Jsou tam celé redakce,které nikoho nezajímají-třeba burzovní zprávy).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.