Usměvavá Lucie Vondráčková: Musí skrývat bolestné tajemství z minulosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Usměvavá Lucie Vondráčková: Musí skrývat bolestné tajemství z minulosti!

Lucka Vondráčková
Lucka Vondráčková (Foto: Aha! - Daniel Černovský)

Zpěvačka a maminka Lucie Vondráčková (34) působí vždycky usměvavým a pohodovým dojmem. Bohužel ani jí se nevyhnuly zdravotní problémy a ona musela podstoupit operaci nohy. Následky zákroky se s ní táhnou dodnes.

Lucie totiž musela řešit problémy spojené se zborcenou klenbou u nohy, což vyvrcholilo složitou operací. Naštěstí může normálně chodit a věnovat se milovaným sportům, ale byla věc, které se zkrátka vzdát musela. „Můžu dělat všechno, i tanec, a jsem za to vděčná, protože to mohlo dopadnout daleko hůř. Akorát nesmím chodit v botách na podpatcích,“ svěřila se Vondráčková v rozhovoru pro magazín Sedmička.

„V balerinkách chodím pořád a strašně mě to štve, protože bych ráda ukázala svaly na lýtkách,“ vtipkuje Lucie. „Ale ty se vám v balerínách nevyrýsují. Ta taky mě trochu zraňuje, když napíšou: Měla hezké šaty, ale ty boty! Mám celkem malý výběr, a když vidím holky na podpatcích, upřímně jím závidím,“ dodává Vondráčková, která musí boty řešit ne jako módní doplněk, ale zdravotní pomůcku.



Přečtěte si
pomahatachranit
20. 9. 2014 • 12:32

Asi doktor, mé tetě to poradili po té samé operaci taky. Když nesmíš vůbec žádný podpatky, co jako myslíš že ti zbývá? Prostě cokoliv bez podpatků. Musela to nosit deset let, pak se to trochu upravilo.Ale fakt teda není o co stát.

paracelsus
20. 9. 2014 • 12:27

Ty s tím tělem a nalepenou jinou hlavou? Kdopak je asi dělal?

beladona
20. 9. 2014 • 10:21

Zborcenou klenbu máme skoro všichni, někdo víc někdo míň trpí. Pokud to řešila operací a je v pohodě, nemá nač si stěžovat. Myslím, že to poslední na zborcenou klenbu ( byť operovanou ) jsou baleríny ! To tedy nevím, kdo jí poradil

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.