Zaskočená Borhyová: Nesmlouvavý Hrdlička ji odmítl pustit domů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zaskočená Borhyová: Nesmlouvavý Hrdlička ji odmítl pustit domů!

Lucie Borhyová dostala zákaz.
Lucie Borhyová dostala zákaz. (Foto: TV Nova, herminapress.cz)

Hlasatelka Lucie Borhyová (36) a její partner Michal Hrdlička (25) stále vypadají jako reklama na štěstí a maminka Lucie jenom žasne, kolik toho novopečený tatínek zvládne. Je si dokonce tak jistý v kramflecích, že partnerku posílá, aby si od malé Lindy na chvíli odpočinula.

Borhyová dcerku Lindu opustila kvůli pracovním povinnostem jenom jednou na začátku září a jinak je pořád s ní a rozhodně by neměnila. „Nemám teď tu potřebu. Ani s Míšou jsme vlastně ještě nikde sami bez dětí nebyli, zatím se nám ani nechce. Raději jsme doma s dětmi a užíváme si je,“ říká moderátorka v rozhovoru pro časopis Maminka.

„Ale je pravda, že jsem si našla chvíli dojít alespoň ke kadeřníkovi. A Míša mi volal a vlastně tak trochu nařizoval, abych si pak ještě někam zašla, třeba koupit si něco pěkného na sebe, abych si odpočinula… Ale já jsem seděla v kadeřnictví, sledovala minutovku na hodinkách a těšila se domů, dodává Borhyová o svém partnerovi, který se prý miminka nebojí a zvládne péči s ním spojenou úplně na jedničku. „Nebylo to proto, že bych Michalovi nedůvěřovala, že se nedokáže postarat, ale mám to tak vnitřně nastavené. Jsem máma a patřím k dětem. Takže jsem po proceduře hned běžela domů. Příroda už to tak zařídila a nechci být nikde bez dětí. Samice k mláďatům prostě patří a z dohledu je nepouští…“ uzavírá šťastná Borhyová, která se momentálně naplno věnuje synovi Lucasovi a dcerce Lindě.



Přečtěte si
lalia
26. 9. 2014 • 15:25

Gottka by se měla starat o svého slavného manžela. a neubližovat mu.Jeho slávu nedožene nikdy.Má slavného muže a dvě zdravé dcerky,co víc chce ? Má se chovat jako první dáma a ne ponižovat Gotta.

lalia
26. 9. 2014 • 15:22

Není to od Bothyjky pěkné,že se žene za svou karierou,je už okoukaná,jsme rádi,že už se na nás nezubí a dítě ji potřebuje.Ukazuje svůj charakter,který ji lidé neodpustí.

pavucinka
17. 9. 2014 • 14:56

Ty jsi ta pravá, co vyčítá vulgarismy. Být slušný a svou zřejmě nezáviděníhodnou situaci nejak řešit je náročnější, než se napít a být sprostý. Těm nahoře jdeš takto jen na ruku.To přesně si přejí. Tady cenzuru nemáš, publikují každému.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.