Zpěvačka Monika Absolonová (37) sbalila hokejistu (33)! Ale vybrala si špatně... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zpěvačka Monika Absolonová (37) sbalila hokejistu (33)! Ale vybrala si špatně...

Monika rozdávala úsměvy na všechny strany
Monika rozdávala úsměvy na všechny strany (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

Monika Absolonová (37) rozdává úsměvy na potkání a neustále se uculuje jako zamilovaná školačka. Poprvé přiznala důvod. Je až po uši zamilovaná! Podle informací deníku Aha! randí s hokejistou Tomášem Hornou (33).


Stejně jako její nejlepší kamarádka Libuška Vojtková (33), která si nabrnkla hokejistu Jiřího Jelínka (30), ani ona nemohla zůstat pozadu.

„Jsem momentálně opravdu šťastná a prožívám mimořádně krásné období,“ přiznala zpěvačka. „Zatím o něm nechci mluvit, nechci to zakřiknout, můžu jen říct že jsem plná lásky a mé štěstí souvisí se vztahem, který prožívám,“ potvrdila Absolonová, jejímž vyvoleným je Tomáš Horna. Ten rozhodně nepatří mezi hokejové milionáře, momentálně hraje za extraligovou Žilinu na Slovensku.

Moniku nikdo nemůže obviňovat ze zlatokopectví, protože rozhodně vydělává mnohem víc než nový přítel. „Nejvyší platy v tomto klubu jsou tak maximálně dva tisíce euro (v přepočtu 56 000 Kč - pozn. red.),“ prozradil Aha! zdroj z okolí Horny. „Pro srovnání, třeba takový kolega Jaroslav Bednář bere kolem dvou set tisíc korun...," dodal zdroj.

Jezdí za ním vlakem!

Zpěvačka dokonce za svým milým cestuje vlakem, aby
mohli být spolu. „Na Slovensko jezdím, protože je mi tam krásně a víc neřeknu,“
prozradila Absolonová, které pomalu končí prázdniny a opět se vrací naplno do muzikálu Antoinetta – královna Francie



Přečtěte si
mariama
1. 10. 2014 • 09:54

Slecnu Absolonovou osobne neznam, ale intuice mi rika, ze je tzv. nepouzitelna pro bezny zivot a hvezdne manyry k tomu a jista smula v osobnim zivote nevesti nic dobreho. Je typ zen, ktere se jednoduse nikdy neusadi. Ne, ze by nechtely - prave naopak, ale maji smulu, kterou prihrivaji jeste tim, ze jsou labilnejsi povahy. Verim, ze je Monika v jadru hodna, ale je zrejme i hodne komplikovana a pro spolecny zivot nevhodna. Neverim, ze se usadi trvale s jednim muzem. Bude spis prozivat kratsi ci delsi romanky, ale zustane sama. S otehotnenim se ji asi take nedari a navic v jejim veku to nepujde uz snadno. Presto ji drzim palce a doufam, ze se v mem usudku mylim.

trhnisinadledvinkou
17. 9. 2014 • 11:41

ano, byl, hrál v Plzni a jmenoval je nějak od E.. .eiselt nebo tak nějak

sateblit
17. 9. 2014 • 08:46

kluků...

sateblit
17. 9. 2014 • 08:46

Co si ty holky slibujou od těch mladších klků...? Tedy kromě peněženek od hokejistů!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.