Epileptik Gondík záměrně hazarduje se životem: Čím bez pochyb zklame své lékaře? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Epileptik Gondík záměrně hazarduje se životem: Čím bez pochyb zklame své lékaře?

Dalibor Gondík
Dalibor Gondík (Foto archiv TV Nova, ara)

Ten kluk si koleduje! Moderátor Dalibor Gondík (44) od poloviny září nově moderuje ranní vysílání na stanici Českého rozhlasu Dvojka.

Každý všední den vstává před čtvrtou hodinou, následně od páté do půl deváté vysílá. A to pro jeho organismus, který občas postihne epileptický záchvat, není nic dobrého.

Zdravotníci ale jasně říkají: Jedním ze spouštěčů takového záchvatu může být mimo jiné nadměrná únava a stresová situace. A o tom přesně ranní práce v rozhlase je. „Já se na to těším. Už jsem dříve ranní směny v rádiu i v televizi dělal,“ tvrdí Gondík, jehož moderátorskou partnerkou se stala manželka olympijského vítěze Aleše Valenty (41) – Elen Černá (39).

Dalibor by si měl uvědomit, že si opravdu zahrává se zdravím. Po ranní směně v rádiu ho totiž většinou ještě čeká natáčení pro televizi a večer vystoupení v divadle nebo na koncertech. Kdy chce tedy odpočívat?



Přečtěte si
britva
18. 9. 2014 • 11:55

jede prostě naplno a nemoc se snaží si nepřipouštět. až to s ním klepne, tak to klepne. asi je s tím už smířený

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.