Jiří Pomeje se pořádně naštval: Rychtáře chce ztrestat! A to není všechno... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Pomeje se pořádně naštval: Rychtáře chce ztrestat! A to není všechno...

Jiřímu došla trpělivost. Rychtář je prý lhář a on chce odškodné.
Jiřímu došla trpělivost. Rychtář je prý lhář a on chce odškodné. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, ara)

Už se rozhodl! Jiří Pomeje (49) zažaluje Josefa Rychtáře (56) na ochranu osobnosti. A nebude požadovat pouze finanční satisfakci, ale i omluvu za prohlášení, že Ivetě Bartošové (†48) ukradl 750 tisíc korun.

„Žádné trestní stíhání nechci. Netoužím po tom poslat ho za mříže. Chci jen očistit svoje jméno a jméno mé rodiny. Pan Rychtář mě pořádně poškodil, když ze mne udělal zloděje,” říká zpěvaččin exmanžel. Proto hodlá žádat finanční odškodnění ve výši dvojnásobné částky, kterou měl podle vdovcových slov odcizit – tedy milion a půl korun!

„To je jedna možnost, že na pana Rychtáře bude uvalena exekuce. Druhá je, že budu požadovat jenom korunu a on bude mít z ostudy ušitý kabát. Poradím se ještě s právníkem,” svěřil se Jiří, kterého bude ve sporu zastupovat jeden z našich nejlepších právníků Josef Lžičař.

S finanční satisfakcí by měla jít ruku v ruce i veřejná omluva od Rychtáře. „A samozřejmě i v televizi, kde to na pusu vyslovil a tím mě očernil,” rozhodl se Pomeje.
Zatím ale vdovec žádné velké o
bavy ze soudu nemá. „Ať si podá žalob třeba sto, pravdu tím nezmění,“ má jasno Josef Rychtář.

Nařčen z krádeže:

"K panu Pomejemu mám negativní vztah. Jeden z důvodů je, že Ivetce sebral 750
tisíc, které si půjčila na hypotéku,“ zaznělo minulý týden z úst Josefa Rychtáře v pořadu Týden v ringu na TV Barrandov.



Přečtěte si
hejhej
17. 9. 2014 • 13:08

hgfcf: Hrozné hrubky, máš ukončenou ZŠ nebo jsi stejně vzdělaný jako násilnický blb Rychtář? Sebevraždu, kterou Iveta darovala k narozeninám Ryhtářovi mluví za vše. On si jí vzal a manželku se zjištných důvodů, což dokládá i dnes, jak na ní parazituje i po smrti se svými "děvami" a prodává do medii svůj ksicht. Tak se opravdu truchlící člověk nechová. Rychtář pomohl Ivetě svým chováním k sebevraždě, vyhodila ho z domu, znovu se vetřel a udržoval jí pod lékama, aby neměla sílu ho vyhodit. Rychtář není člověk, je to násilnická zrůda.

mpads
17. 9. 2014 • 11:47

Těžko by se to svalovalo na Pomeje. Jak se Pomeje ženil, tak Iveta byla zdravotně fyzicky v pořádku .Psychicky lépe u Pomeje ,než u Rychtáře, který jí psychicky týral už pře manželstvím.Pomeje Ivetu posílal na léčení a tím se zprošťoval morální viny. Necpal jí prášky .Chemie se do těla necpe. U Rychtáře to je jasný. Pomáhal jí do hrobu vědomě i když věděl, všechno předem. Žil s Ivetou a věděl o její ¨závislosti, že sám uznal, že jediná podmínka aby nadále s ní žil a to aby šla na léčení se závislosti. Nebyl ženatý .Dělal pravý opak, aby na léčení vůbec šla a sháněl prášky různorodosti, až jí domr.al játra a mozek. Podvedl rodinu se slibem a národ před médií.Ještě se na to oženil. i když věděl , že játra nejsou v pořádku a trpí nemocí nedokysličovánim krve u Ivety Proč jí vytahoval z léčení a strašil? Peníze a majetek. Iveta se chtěla rozvést a on by na to nepřistoupil. Iveta dělala jen demonstrativní sebevraždy. Ta poslední byla doopravdy a najisto se vzkazem . Nikdy neměla tak dom.dané játra. Rychtář se neměl ženit a Iveta, by byla zachráněna. Rychtář by byl vyhnán z domu a o ostatní by se postaral bratr Lumír a přátelé. Bránilo právo manžela. Iveta se chtěla léčit, jen Rychtář jí dal špatnou naději a oporu na domácí léčení. Rychtář počítal se smrtí, ale ne takovou a dělal všechno neodborně, protizákonně s obstaráváním léků mišungu nebezpečných z černého trhu. U Pomejeho by žila. Ten se nesnažil Ivetu ničit a něco manipulovat, léčit neodborně aby byl na důvod případné sebevraždy.

Jirka1313
17. 9. 2014 • 01:12

To se sešli dva...

hgfcf
17. 9. 2014 • 00:03

Stačilo aby zůstala s Pomejem o něco díl a zabila by se stejně byla psychicky labilní . Místo pana Rychtáře by jste za vraha považovali Pomejeho . Život sní určitě nebil snadný .Píšou jsem jen hloupí pokrytci .

dotomax
16. 9. 2014 • 17:24

Mysleno velka nula!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.