Iveta Bartošová by byla hrdá! Z Artura je lamač srdcí a navíc má velké plány | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Iveta Bartošová by byla hrdá! Z Artura je lamač srdcí a navíc má velké plány

Artur Štaidl se svým tátou na premiéře české verze slavného muzikálu.
Artur Štaidl se svým tátou na premiéře české verze slavného muzikálu. (Aha! - Martin Hykl)

Z tělnatého dítěte vytáhlý a pohledný mladý muž. Artur Štaidl zkrátka roste do krásy a jeho otec, se kterým přišel na premiéru Fantoma opery, na něj může být právem hrdý.

Tmavý oblek v moderním střihu, černé polobotky, bílá košile a tmavě červená kravata. Artur vsadil v oblečení na klasiku a nutno říct, že tím rozhodně nechyboval. Společně s módním sestřihem blonďatých vlasů vypadal prostě už jako pořádný chlap.

Jeho táta Ladislav zvolil tmavě modrý oblek, k němu světle modrou košili a kravatu s jednoduchým designem. Štaidlové zkrátka vypadali jako lvi salónu. Artur v současné době studuje hotelový management, a jak už dříve prozradil, chtěl by si později v Česku otevřít vlastní podnik s restaurací a provozovat ho. Dá se předpokládat, že mu s tím dobře finančně zajištěný otec pomůže.

Kromě studií se Artur věnuje také hudbě, když působí v rockové kapele. Nezláká ho tedy nakonec přece jen svět showbyznysu? To, že by měl být zpěvákem jako jeho tragicky zesnulá matka, ale už dříve odmítl…



Přečtěte si
beladona
16. 9. 2014 • 23:36

chtěla jsem říct nicméně to neznamená, že ne-vypadá jako fořt

beladona
16. 9. 2014 • 23:35

To je zvláštní, ztratily se moje příspěvky.Jeden mluvil o tom, že Štajdl mohl od Bartošové vysoudit dítě dávno, ale staral se spíš o sebe.,Druhý říká, že ano, že Artur měl otřesné dětství a ponese si to celý život, nicméně to neznamená, že vypadá v těch o 2 čísla větších šatech jako fořt.

zzapp
15. 9. 2014 • 23:38

lukas.cz...... naprosto přesně. A drahý hadry a boty nikomu image nezhorší, ale nejsou spásou. Každý vidí.

prdyvrdy
15. 9. 2014 • 19:31

no vidíš, táta tlama je sekáč pořád

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.